Sport

Ketrecharcosok csatáztak a sportcsarnokban + FOTÓK + VIDEÓ

Ketrecharcosok csatáztak a sportcsarnokban + FOTÓK + VIDEÓ

2011. március 21., hétfő
Ketrecharcosok csatáztak a sportcsarnokban + FOTÓK + VIDEÓ
Telt ház előtt küzdöttek szombat este a ketrecharcosok a harmadik alkalommal megrendezett küzdősport gálán az újszegedi sportcsarnokban. A könnyebb stílussal induló amatőr mérkőzések után a profik léptek a ketrecbe, majd az este legjobban várt mérkőzése a Filó Andor – Sárközi Róbert összecsapás koronázta meg a műsort. Szombaton este gyakorlatilag ki lehetett tenni a táblát a Sportcsarnokra, mivel a harmadik alkalommal megrendezett ketrecharc-gála nézőtere zsúfolásig megtelt. Nem csoda, hiszen több amatőr és profi Európa-bajnok harcát is láthatta a küzdelemre éhes nézősereg. Az este bevezetőjében a jiu-jitsu bemutatót követően Bibarc Tünde zumba-iskolájának lányaiban gyönyörködhettünk, majd hamarosan megkezdődtek a küzdelmek. Elsőként a „gyengébbik” nem két jeles képviselője mérte össze tudását. Lantos Renáta és Vincze Lilla lépett a ketrecbe, hogy azt Renáta hagyja el győztesen. Az amatőr mérkőzések során több szegedi harcos is eredményesen küzdött meg ellenfelével, ahol az összecsapások idő előtt végződtek vagy kopogással, vagy pedig technikai KO-val.

Az év összecsapása

Az amatőröket a szünet után a profik váltották fel, ahol már igazán kőkemény pofonokat, és mind komolyabb összecsapásokat láthattunk. Ebben a kategóriában egyre kevesebb szabály állta útját a küzdő feleknek, így több esetben kellett kisebb-nagyobb sérülések miatt rövid időre félbeszakítani a harcot. Gyakorlatilag valamennyi mérkőzés mindkét menetét végigizgulhattuk, míg el nem érkezett az est fénypontja, az év összecsapásának kikiáltott Filó – Sárközi harc. Itt már szinte nem is volt szabály, ennek ellenére a küzdő felek derekasan, a pontozás kihirdetéséig harcoltak egymással. A csata az első pillanatokban Sárközi-fölénnyel indult, melyet mindvégig meg is őrzött, így az ő derekára csatolhatta fel a bajnoki övet az est díszvendége, Növényi Norbert.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.