Sport

Vízilabda LEN-kupa: Szentesi előny a visszavágóra + FOTÓK

Vízilabda LEN-kupa: Szentesi előny a visszavágóra + FOTÓK

2011. február 12., szombat
Vízilabda LEN-kupa: Szentesi előny a visszavágóra + FOTÓK
Három góllal, 15-12-re nyert szombaton a Szentes a görög Patrasz ellen a női vízilabda LEN-kupa negyeddöntőjében zajló párharc első mérkőzésén, Hódmezővásárhelyen.

Eredmény

LEN-kupa, negyeddöntő, 1. mérkőzés: Hungerit-Metalcom Szentes VK - Nautical Union Patrasz 15-12 (2-1, 4-5, 3-2, 6-4).Hazai gólszerzők: Brávik, Miskolczi 4-4, Kövér-Kiss, Takács O. 3-3, Hevesi 1. A mérkőzés első felében fej fej mellett haladt a két csapat, a félidőben 6-6 volt az állás. A fordulás után kétgólos előnyt szerzett a Szentes, amely a harmadik negyed végén egy találattal vezetett. A záró játékrész közepén már négy gól is volt a Kurca-parti együttes előnye, de aztán kettőre feljött a görög együttes. Az utolsó előtti másodpercben Kövér-Kiss Réka találatával alakult ki a végeredmény. A visszavágót két hét múlva rendezik Patraszban.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.