Sport

Sportkoktél a Telinen pénteken Dalmády Petrával

Sportkoktél a Telinen pénteken Dalmády Petrával

2011. február 4., péntek
Sportkoktél a Telinen pénteken Dalmády Petrával

Létezhet hogy egy koktél mindig másmilyen ízű legyen? A Sportkoktél ilyen, hiszen minden alkalommal más és más sportágak eredményei határozzák meg az összetevőit. Egy azonban közös: a beszállítók Szeged és a környék sportolói, edzői, menedzserei és meghatározó sportágai! Kóstoljon bele Ön is hétfőn és pénteken 18.15-kor a Telin Tv műsorán. A mixer: Gyuris Péter.

A február 4-i adás tartalmából:

- Győzelemmel kezdte az évet a Pick Szeged. - Kisorsolták a férfi kosárlabda magyar kupa negyeddöntőinek párosítást, a Dél-Konstrukt SZTE-Szedeák együttese az Atomerőmű SE-t kapta ellenfélül. Ennek kapcsán Fodor Péter vezetőedzőt kértük fel értékelésre. - Háromnapos felkészülési tornán látta vendégül a Taylor&Nash Universitas Szeged női vízilabdacsapata a ZF-Eger együttesét. Vendég: Dalmády Petra válogatott vízilabdázó, akivel a felkészülésről, idei céljaikról és a nemzeti válogatottságról is beszélgetünk.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.