Sport

Rövidpályás gyorskorcsolya: Lajtos 15. a világkupán

Rövidpályás gyorskorcsolya: Lajtos 15. a világkupán

2011. február 22., kedd
Rövidpályás gyorskorcsolya: Lajtos 15. a világkupán

Nem jutott tovább vasárnap a nők 500 méteres versenyszámának negyeddöntőjéből, így végül a 11. helyen zárt Huszár Erika a rövidpályás gyorskorcsolyázók Világkupa-sorozatának drezdai állomásán. Lajtos Szandra összesítésben 15. lett.

A magyar csapat tájékoztatása szerint Lajtos Szandra és Heidum Bernadett sem került elődöntőbe 1000 méteren, előbbi összesítésben 15., utóbbi – büntetés miatt is – 17. lett. Magyar részről a nap végén a női váltó volt érdekelt a B döntőben. A csapat ütközött az olasz együttessel, ezért kizárták a futamból, így végül hetedik lett. "A bírók sorozatos tévedéseinek versenye ez a hétvégi" – mondta az MTI-nek Darázs István csapatvezető. "Nem szoktam velük foglalkozni, mert a pálya részei, de nem készültek fel az új szabályokból, és az egymás után következő rossz döntéseikkel hergelik a versenyzőket, illetve az edzőket, köztük minket is."

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.