Sport

Kézilabda: nyolc között a KSZSE-ifik a kupában + FOTÓK

Kézilabda: nyolc között a KSZSE-ifik a kupában + FOTÓK

2011. február 5., szombat
Kézilabda: nyolc között a KSZSE-ifik a kupában + FOTÓK
Bejutott a legjobb nyolc közé a KSZSE csapata az Országos Ifjúsági Kupában. A szegedi Etelka sori csarnokban rendezett találkozón a hazaiak a jóval erősebb békéscsabaiakat győzték le, meglepően nagy különbséggel. Nagy iramú, színvonalas mérkőzésen sikerült magasabban jegyzett békéscsabai csapatot legyőzni úgy, hogy a továbbjutás egy pillanatig sem volt kérdéses. A végig koncentráltan és kiemelkedően játszó szegedi lányok megérdemelten jutottak tovább.

Országos Ifjúsági Kupa a nyolc közé jutásért

Kézilabda Szeged SE – Budapest Bank-Békéscsabai NKSE 30-22 (16-9) Szeged, Etelka sor. Vezette: Kiss Z., Kuklis P. KSZSE: ALMÁSI-DRAXLER D. 6, FORGÓ 10, HOMOKI 5, SZABÓ 1, DRAXLER O. 4, HORVÁTH 1. Csere: MÉSZÁROS P. (k), NÉMET 1, SEBESTÉNY 2, BERNÁTSKY. Vezetőedző: Gera Norbert. Gera Norbert: "Amióta a csapatnál dolgozom ilyen érett és taktikailag fegyelmezett játékot nem produkáltak a játékosaim mint a remek békéscsabai csapat ellen. 60 percen keresztül az erőnket remekül beosztva magas színvonalon kézilabdáztunk. Valamennyi játékosom, az 1 gólostól a 10 gólosig extra teljesítményt nyújtott. Fegyelmezett és agresszív védekezésünk fantasztikus kapusteljesítménnyel párosult ami teljesen elbizonytalanította az NBI-es bajnokságban is vitézkedő csabai játékosokat. Egy lépésre vagyunk attól,hogy tényleg valami nagy dolgot vigyünk véghez. Várjuk a sorsolást és a következő ellenfelet. Bárki is jön hozzánk, ezzel a teljesítménnyel mindenkinek méltó partnerei leszünk."

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.