Sport

Röplabda: a Szolnok ellen játszik a HPQ a kupában

Röplabda: a Szolnok ellen játszik a HPQ a kupában

2011. január 19., szerda
Röplabda: a Szolnok ellen játszik a HPQ a kupában

Az elkövetkező egy hétben magyarkupa és Extraliga-meccsen is a háló alá áll a HPQ-Szeged férfi röplabdacsapata. Csütörtökön a Szolnok, pénteken a Veszprém, jövő szerdán ismét a Szolnok az ellenfél.

A HPQ-Szeged csütörtökön 20 órakor Szolnokon játszik a Magyar Kupa négy közé jutásért. A továbbjutás a jövő héten szerdán 26-án dől el, amikor a Szolnok látogat Szegedre. A szegedi találkozó 18 órakor kezdődik az újszegedi sportcsarnokban. A Magyar Kupa mérkőzéseken

Petheő Gábor

vállalja a játékot, valamint a korábban térdműtéten átesett

Csányi Dániel

és

Csíkos Gábor

is ott lesz a mérkőzésen. Utóbbi még nem százszázalékos, de szükség lesz a játékára. A Szolnok csapatából két játékosra kell majd nagyon figyelni, akiket korábban a Dunaferr csapatától igazoltak:

Csépke Gábor

és

Kovács Sándor

korábban tagja volt az U23-as válogatottnak. Korábban a 2008-2009-es bajnokságban sikerült a 4. hely megszerzése, de a Magyar Kupában ezidáig mindig a legjobb 8 közé sikerült csak bejutni. Most egy "könnyebb" ellenfél ellen lehetősége lehet a Szegedieknek kiharcolni a négy közé jutást. A Szolnok az NB I-ben szerepel, az alapszakaszban a 3. helyen végeztek. Ezen a héten bajnoki mérkőzésen is pályára lépnek Tormáék. Január 21-én, pénteken 18 órakor az Etelka sori munkacsarnokban az egykori Medikémia Szegeddel bajnoki címet is nyerő

Nyári Sándor

vezette Veszprém lesz az ellenfél az 5-9. helyért zajló keresztjátékban.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.