Sport

Labdarúgás: Győzni jön a Fradi szombaton + JÁTÉK!

Labdarúgás: Győzni jön a Fradi szombaton + JÁTÉK!

2011. január 13., csütörtök
Labdarúgás: Győzni jön a Fradi szombaton + JÁTÉK!

A házigazda KITE-Szeged együttese szombaton NB I-es csapatokat lát vendégül a Borsodi Teremlabdarúgó-bajnokság második fordulójában az újszegedi sportcsarnokban. A két patinás fővárosi együttes közül a Ferencvárosa hazaiakkal ellentétes csoportba került, így maximum csak a forduló döntőjében láthatunk KITE-Szeged – Ferencváros mérkőzést. Játsszon velünk és nyerje meg a naponta kisorsolt két belépőjegy egyikét!

Amint azt már első beharangozónkban kedden megírtuk, 2005 után kerül sor újra a labdarúgó NB I és NB II csapatainak tavaszi szezonra felkészítő téli teremlabdarúgó-tornájára Borsodi Teremlabdarúgó-bajnokság néven. A felkészülési torna második fordulójának Szeged városa, egészen pontosan az újszegedi sportcsarnok ad otthont, s a házigazda, az NB III-as újonc KITE-Szeged a Ferencváros, a Vasas, Pápa, Kecskemét és Szolnok élvonalbeli klubjait látja vendégül. A Vasas felkészüléséről szóló tegnapi írásunk után, ezúttal

Dragóner Attila

válogatott labdarúgót, az FTC játékosát kérdeztük csapata felkészüléséről. „Hétfőn orvosi vizsgálatokkal és futótesztekkel kezdődött a felkészülésünk, napi két edzésen vesz részt a csapat minden tagja” – közölte a huszonnyolcszoros válogatott védő. „A szegedi tornát követően pedig egyhetes edzőtáborba megy a csapat Erdélybe, Szovátára. A szegedi teremfocitorna jól beleilleszthető a hathetes edzésprogramunkba, amelyet a napokban kaptunk meg” – tette hozzá. A Fradi tehát a Vasashoz hasonlóan teljes keretével jön Szegedre, a nézők a legjobbakat is láthatják játszani. Természetesen a klubnál egyértelműen a második forduló döntőjébe jutás és annak megnyerése a cél. „Szeretnénk közönségszórakoztató játékot bemutatni, jóllehet teremben minden megtörténhet, hiszen kevesebb az idő, és jóval nagyobb az iram, de természetesen szeretnénk jó eredményt elérni, s bátran kimondhatjuk: győzni megyünk. Egy ilyen csapat esetében mint a Fradi, ez gyakorlatilag a minimum elvárás” – nyilatkozta magabiztosan az 1996-os atlantai olimpiát is megjárt labdarúgó. Szegedi futballal kapcsolatos kérdésünkre Dragóner Attila elmondta, a tavaly tavasszal rendezett Csongrád megyei U23 – NB II-es ligaválogatott mérkőzés kapcsán is tapasztalta, hogy tehetséges labdarúgók vannak megyénkben. Itt ismerkedett meg

Kun-Szabó Tiborral

, a tavaly nyáron alakult KITE-Szeged szakosztályvezetőjével, akivel azóta is személyes, jó kapcsolatot ápol. A Fradival kétszeres magyar bajnok és kétszeres magyarkupa-győztes focista szerint szükség van a vidéki fellegvárakra a labdarúgásban, épp ezért örül annak a kezdeményezésnek, mely a KITE-Szeged képében célul tűzte ki, hogy ismét legyen élvonalbeli csapata Szegednek. A hétvégi torna kapcsán pedig nevetve azzal zárta mondandóját: „Azt kívánom legyen Ferencváros – Szeged döntő!” Úgy legyen!

Szerdai játékunk nyertesei

"Mely csapatokkal sorsolták egy csoportba a házigazda KITE-Szeged együttesét?" – így szólt szerdai kérdésünk és a helyes megfejtés a 3. válaszlehetőség volt, azaz a Vasas és Pápa a KITE-Szeged csoportellenfelei. Köszönjük a számtalan helyes megfejtést, melyek szerkesztőségünk e-mail címére érkeztek! A kisorsolt két szerencsés pedig nem más mint: Seres IstvánSzabó Gábor A nyerteseknek szívből gratulálunk! Kollégáink telefonon fogják értesíteni őket a belépőjegyek átvételi lehetőségéről. Aki ezúttal nem járt szerencsével, ne adja fel, hiszen még nyerhet mai vagy pénteki játékunkban!

Újabb két belépőjegy várja gazdáját!

Játsszon velünk és nyerje meg a naponta kisorsolásra kerülő két belépőjegy egyikét a szombati Borsodi Teremlabdarúgó-bajnokság szegedi mérkőzéseire! Játékunk szerdától péntekig tart, ez idő alatt napi két, azaz összesen hat belépőjegyet sorsolunk ki.

(Szerdai nyerteseink nevei jobbra, a keretes írásban olvashatók!)

Hogyan nyerhet? Mindössze annyit kell tennie, hogy a naponta a tornához vagy annak valamely résztvevőjéhez kapcsolódóan feltett kérdésünkre kiválasztja az Ön szerint helyes választ, és elküldi azt e-mail címünkre (

szegedma@gmail.com

) még aznap (jelen esetben csütörtök) 24 óráig. A helyes megfejtéshez kérjük mellékelje telefonszámát, mivel a nyerteseket telefonon értesítjük, illetve tájékoztatjuk a jegy átvételének módozatairól.

Mai kérdésünk:

Mikor nyert utoljára magyar bajnoki címet az NB I-ben a Ferencváros labdarúgócsapata?

1.) 1993-1994-es szezon 2.) 2003-2004-es szezon 3.) 2009-2010-es szezon

Amennyiben mégsem nyerne…

Akikre netalán mégsem mosolyogna rá Fortuna, de szeretnének nézőként jelen lenni az idei év legrangosabb szegedi teremlabdarúgó-tornáján, azok se csüggedjenek! Jegyek 1500 forintos egységáron kaphatók a CSLSZ székházában (Szeged, Közép fasor 1-3.), a Profi Fotó szaküzletében (Szeged, Tisza Lajos krt. 52.) valamint az újszegedi sportcsarnokban (Szeged, Temesvári krt. 33.). 1000 forintos, családi kedvezményű jegyek kizárólag a CSLSZ székházában vásárolhatók!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.