Sport

Kosárlabda: kikapott a Kosársuli Kecskeméten

Kosárlabda: kikapott a Kosársuli Kecskeméten

2011. január 24., hétfő
Kosárlabda: kikapott a Kosársuli Kecskeméten

Az A csoportos edzéseken pallérozódó Kecskeméti Főiskola fiataljaihoz látogatott a hétvégén az EnterNet Vásárhelyi Kosársuli NBI/B csoportos kosárlabdacsapata. A kék-sárgák meglepetésre vereséget szenvedtek.

Az első negyedben lehengerlően kezdtek Utasiék, már néhány perc után 16-4 állt az eredményjelzőn, innen azonban nem volt megállás, a sok eladott labda és a rendkívül rossz dobóteljesítmény meghozta az eredményét. A Vásárhely az első két negyed után már hatpontos hátrányban volt. A harmadik periódus elején újra úgy tűnt, hogy újabb győzelmet zsebelhet be az EnterNet Kosársuli, ekkor elsősorban

Kukla

csillogott, és sikerült újra átvenni a vezetést is. Ezután azonban újabb hullámvölgy következett. Az ellenfél tehetséges fiatal játékosai, élükön a vásárhelyi

Mészáros Mátéval

és a 212 centiméter magas

Szabó Tiborral

, kihasználták a hibákat. 69-65-nél még így is lett volna lehetősége felzárkózni a vendégeknek, de Utasi Gábor két büntetőt is elhibázott.

Férfi kosárlabda NB I/B Keleti csoport

Kecskeméti Főiskola - EnterNet Vásárhelyi KS 72-65 (19-20, 19-13, 17-19, 17-13)

Kecskemét, 50 néző.

EnterNet Vásárhelyi Kosársuli:

Dani 7, UTASI 15/6, Mócsai 6, Vas 11, Babut 11/3.

Csere:

KUKLA 15/9, Szilágyi, Böszörményi.

Vezetőedző:

Elek András Elek András:

„Jól védekeztünk, de 36 százalékos dobóteljesítménnyel és 21 eladott labdával nem lehet mérkőzést nyerni. Emellett az ellenfél játékosaira és a játékvezetőkre jó hatással volt az A csoportos kecskeméti csapat edzőjének, Sztojan Ivkovicsnak és az utánpótlás szakág vezetőjének, Goran Miljkovicsnak a jelenléte is…”

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.