Sport

Kevesebb válogatott meccset követelnek az európai futballklubok

Kevesebb válogatott meccset követelnek az európai futballklubok

2011. január 14., péntek
Kevesebb válogatott meccset követelnek az európai futballklubok

Tárgyalásokat kezdeményeznek a Nemzetközi Labdarúgó Szövetséggel (FIFA) az európai futballklubok képviselői, mert azt szeretnék, ha kevesebb válogatott mérkőzést rendeznének a jövőben.

Karl-Heinz Rummenigge

, a Bayern München elnöke kijelentette, a FIFA-nak el kell fogadnia, hogy a klubok nagy összegeket költenek a labdarúgók fizetéseire, akik viszont a túl sok nemzetközi összecsapás miatt sokszor nagyon fáradtan érkeznek vissza az egyesületükhöz. Az európai klubok szövetségét is vezető Rummenigge hozzátette, hamarosan

Joseph Blatterrel

, a FIFA elnökével tárgyal a nemzetközi versenynaptár megváltoztatásáról. Blatter korábban azt mondta, az európai bajnokságok hosszúak, a csapatok túl sok mérkőzést játszanak egy idényben, ezért a játékosok kimerülten érkeznek meg a kontinenstornákra és a világbajnokságra.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.