Sport

Futsal: Szegeden lép föl februárban a magyar válogatott

Futsal: Szegeden lép föl februárban a magyar válogatott

2011. január 26., szerda
Futsal: Szegeden lép föl februárban a magyar válogatott

Alig egy hónap múlva Szegeden edzőtáborozik és játszik barátságos mérkőzést Szerbia ellen a magyar férfi válogatott. A nemzeti együttes a KITE-Szeged vendégeként, Bakai Csaba ügyvezető meghívására érkezik a Tisza-parti városba.

A jó hírről kedden

Bakai Csaba

tájékoztatta a SZEGEDma.hu-t. Az MLSZ amatőr bizottságának alelnöke, az MLSZ Csongrád Megyei Területi Igazgatóság mellett működő társadalmi elnökség első embere, a KITE-Szeged ügyvezetője elmondta: meghívására február 17–20. között négy napot tölt Szegeden a válogatott. Ez alatt az idő alatt nemcsak edzésen láthatják az érdeklődő szurkolók legjobbjainkat, hanem két barátságos találkozó is szerepel a programban. A piros-fehér-zöldek Szerbiával csapnak majd össze Szegeden, illetve a határ túlsó oldalán is. Magyarország futsalválogatottja egyébként januárban már két felkészülési mérkőzést is vívott. Előbb Miskolcon 3-1-re, majd Gyöngyösön 6-1-re vertük meg Finnországot.

Frank Tamás

szövetségi kapitány alakulata a február végi Eb-selejtezőre hangol. A kontinensviadalnak 2012-ben Horvátország ad majd otthont. Emlékezetes, tavaly házigazdaként vehettünk részt a tornán. Nem lehet más a célunk ezúttal sem. Lódi Tamáséknak Ukrajnán át vezet az útjuk a 2012. februárban rendezendő Eb-re. A horvátok mellett további tizenegy alakulat szerez indulási jogot a jövő hónap végén sorra kerülő selejtezőtornákról. A még állva maradt csapatokat hat csoportba sorolták, mindegyik győztese és az öt legjobb második utazhat majd a kontinensviadalra. A magyarok Ukrajnában szerepelnek február 24-től 27-ig a rendezők, valamint Belgium és Törökország társaságában.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.