Sport

Kosárlabda: Keller Annamária nem játszhat a Pécs ellen

Kosárlabda: Keller Annamária nem játszhat a Pécs ellen

2010. november 19., péntek
Kosárlabda: Keller Annamária nem játszhat a Pécs ellen

A belga Waver elleni csütörtöki női kosárlabda Európa-kupa-mérkőzés 22. percében Keller Annamáriát, a Szeviép-Szeged centerét sírva, fájdalmas arccal láthattuk utoljára, amint a szakmai stáb tagjai ölben lehozták a pályáról. Akkor még csak annyit lehetett tudni, hogy térdsérülésről van szó.

Mint a csapattól megtudtuk, az azóta lefolytatott vizsgálatok során kiderült, hogy szerencsére a sérülés nem súlyos, de azért elég komoly ahhoz, hogy Keller ne tudjon játszani vasárnap a Pécs elleni idegenbeli bajnoki meccsen. A center szerencsésebb volt mint Laczi Edit a Szekszárd elleni meccsen, megúszta oldalszalag-szakadás nélkül, zúzódással, rándulással. A jövő csütörtöki Gran Canaria elleni Európa-kupa-találkozón való szereplése egyelőre még bizonytalan, de reméljük pályára léphet. A Szeviép a Waver elleni hazai győzelemmel gyakorlatilag biztosította a továbbjutását a második számú európai kupasorozatban, hiszen legrosszabb esetben is a legjobb harmadikok között számolhatunk a csapattal.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.