Sport

Hátország: Zsombón is nyert, s őszi második az FK-ifi

Hátország: Zsombón is nyert, s őszi második az FK-ifi

2010. november 24., szerda
Hátország: Zsombón is nyert, s őszi második az FK-ifi

Sikerrel zárta az őszi szezont az FK 1899 Szeged ifjúsági csapata a megyei II. osztály hétvégi fordulójában. A kék-fekete fiatalokat csak a Bordány tudja megelőzni a tabellán.

Ifjúságiak, megyei II. osztály Homokháti csoport, a 13. fordulóból elhalasztott meccsen:

Zsombó SE – FK 1899 Szeged 0-2 (0-1).

Zsombó, vezette: Hideg.

Zsombó:

Szilágyi Á. – Kecskeméti, Hódi, Tóth M., Búza, Tóth A., Szilágyi G. (Gyuris), Dudás (Rácz), Kiss, Bálint, Szalkai. Edző: Kiss Károly.

FK 1899 Szeged:

Kornis – Fábián, Burzon, Módra, Tóth T., Márton (Kis), Reisinger, Rimay (Földi), Somodi (Abonyi), Tóth D. (Németh), Mikovity (Bakos). Edzők: Kaiser Rezső és Marton Gellért.

Gólszerző:

Reisinger (2).

Sárga lap:

Reisinger. Korábbról elhalasztott mérkőzést pótolt a hétvégén az FK 1899 Szeged ifjúsági gárdája a megyei II. osztály Homokháti csoportban.

Kaiser Rezső

és

Marton Gellért

tanítványai Zsombón léptek pályára, s kétgólos győzelmet arattak. A kék-feketék így a Bordány mögött a második helyen zárták az őszt. Kaiser Rezső edző:

„Ez a meccs többről szólt annál, hogy szépen búcsúztassuk az őszt. Ha nyerünk, másodikként telelhetünk. A feladat tehát adott volt. A mérkőzés elején viszont nem játszottunk jól, középen és elöl alig-alig voltak pontos passzaink, míg ellenfelünk gyors ellentámadásokkal veszélyeztetett. Aztán valamelyest javult a játékunk, előbb a felső lécet találtuk el, majd a vezetést is megszereztük. A fordulás után azon voltunk, hogy újabb góllal biztosítsuk be előnyünket. Ez végül csak a találkozó hajrájában történt meg. Ezen a napon nem ment igazán a játék, de a lényeg a három pont begyűjtése volt. Gratulálok a csapatnak, a srácok megérdemelten várhatják a tavaszt a második helyről!”

Keresztúri János, az FK 1899 Szeged utánpótlás-vezetője:

„Köszönöm mindenkinek az egész éves munkáját. Az edzőknek, játékosoknak a kitartást, a drukkereknek a biztatást. Igazán szép és eredményes őszi szezont zárhatunk le. Az FK 1899 Szeged rövid történetében még nem fordult elő, hogy valamelyik csapatunk a második helyen zárjon egy szezont. Ez most megtörtént. Nyugodtan várva a folytatást, önbizalommal telve vonulunk a téli pihenőre. Kiemelném a két edző szakmai munkáját. Pár hónap alatt igazán szépreményű gárdát kovácsoltak össze. Ehhez persze kellettek a játékosok is, akik megértették, hogy a sikerért áldozatokat kell hozni, még ha az oly' nehéz is. És ha már FK Szeged, akkor hatalmas köszönet jár az egész éves biztatásért drukkereinknek is. Ez a részsiker természetesen az övék is.”

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.