Sport

Asztalitenisz: Floratom-döntetlen Félegyházán

Asztalitenisz: Floratom-döntetlen Félegyházán

2010. november 15., hétfő
Asztalitenisz: Floratom-döntetlen Félegyházán

A tabellán második helyen álló Kiskunfélegyháza otthonában asztalhoz álló Floratom, főleg Perei Gergely kiváló játékának köszönhetően, pontot tudott szerezni, a férfi asztalitenisz Extraliga 7. fordulójában. Nyert a Floratom II. is az NB I Keleti csoport szegedi házirangadóján az ATSK ellen.

A férfi asztalitenisz Extraliga 7. fordulójában:

Félegyházi ASI – Floratom Szeged AC 5 – 5.

Kiskunfélegyháza, 50 néző A szegedi győzelmeket szerezték: Perei 3, Dudás 2 Jól játszott, nagy előnyről mégis minimális különbségű vereséget szenvedett a

Dudás Róbert

-

Perei Gergely

duó a mindig fontos páros összecsapáson.

Lukács Levente

nem bírt

Pálosi Balázzsal

, Dudás magabiztosan, Perei szorosabban győzte le

Korponai Zoltánt

, illetve

Vajda Viktort

, 2-2. Dudás ezúttal nem találta a kellemetlen stílusban játszó Pálosi játékának ellenszerét, ahogyan Lukács is csupán egy játszmára volt jó Vajda ellen, 4-2. Hosszú hajrát nyitott a Floratom, Perei Korponait, míg Dudás Vajdát győzte le négy szettben. Perei szezonbeli legjobb játékával kiélezett mérkőzésen múlta felül Pálosit, Lukács hasonló mérkőzésen veszített, így végül megosztoztak a pontokon a csapatok. Lukács Levente:

"Nehéz körülmények között értékes pontot szereztünk a tabella második helyezettjének otthonában."

A férfi NB I Keleti csoportjában:

ATSK Szeged – Floratom Szeged AC II. 8 – 10

A győzelmeket szerezték: Lele 3, Sipos 2, Márki – Varga 1 - 1 és a Varga - Márki páros illetve Erdélyi 3, Kószó – Szollár – Tóth 2 - 2 és az Erdélyi – Kószó páros

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.