Sport

Labdarúgás: FK-győzelem rendőri „biztosítással”

Labdarúgás: FK-győzelem rendőri „biztosítással”

2010. október 24., vasárnap
Labdarúgás: FK-győzelem rendőri „biztosítással”
A kék-feketék nem túl szép játékkal, de nagyot küzdve szereztek értékes három pontot Csanyteleken. Fokozott készültség vezette fel a találkozót, hiszen a szegediek előző vendégeskedése kisebb csetepatéval ért véget, most azonban a labdáé volt a főszerep. Magasabb osztályú mérkőzéseken sem lehet annyi egyenruhást látni, mint amennyien Csanyteleken voltak vasárnap délután. A Csongrádi Rendőrkapitányságról még a szabadnapos rendőröket is behívták szolgálatra, a rendőrkapitány kiemelt eseményként kezelte a mérkőzést. Az okát az FK 1899 Szeged tavaszi látogatásakor történtek adták. Most azonban nem történt semmi. Sem a „lelátón”, sem a pályán. Nem egy magas színvonalú mérkőzésen a kék-feketék hatalmas szívükről tettek tanulságot. Mind a játékosok, mind a szurkolók, akik ismét szép számmal látogattak el kedvenc csapatuk idegenbeli összecsapására. Az FK Szeged pontatlanul, nagy hibaszázalékkal játszott, az akarat és a küzdőszellem viszont meghozta a megérdemelt három pontot. A menetrend szerint érkező Dóra közelről talált be a csanyiak kapujába, megszerezve ezzel a mérkőzés egyetlen gólját. Volt lehetőségük a hazaiaknak is, de a szegediek állták a próbálkozásaikat. A mérkőzésen végig a csapatuk biztatásával foglalkozó Ultrák győzelembe hajtották a kedvenceiket. Így a végén önfeledten, egy magban, a játékosokkal együtt ünnepelték az FK Szeged sikerét.

A megyei II. osztály Homokháti csoport 11. fordulójában:

Csanytelek – FK 1899 Szeged 0-1 (0-1). Csanytelek, 150 néző, vezette: Kovács A. Csanytelek: Zalatnai – Papp (Domokos 80’), Bátki, Tápai, Kovács, Gál (Mészáros 46’), Magyar J., Zsigó, Forgó, Kádár, Kósa. Edző: Gál Lajos. FK 1899 Szeged: Brunczvik – Fodor L., Dervaderics, Turján, Dóra, Nagy, Kálmán (Burzon 82’), Herczeg, Bakó (Túróczi 55’), Imre (Miklós 25’), Meszes. Megbízott játékos-edző: Dóra János. Gólszerző: Dóra. Sárga lap: Papp illetve Meszes, Fodor L., Nagy, Dervaderics. Kiállítva: Dervaderics. Ifjúsági mérkőzésen: Csanytelek – FK 1899 Szeged 1-2

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.