Sport

Bronz a Piros Arany Kupáról

Bronz a Piros Arany Kupáról

2010. október 17., vasárnap
Bronz a Piros Arany Kupáról

Nemzetközi labdarúgó utánpótláskupát rendeztek Kalocsán, ahová a 2001-es születésű korosztályba meghívást kapott a Tisza Volán SC is. A Piros Arany Kupán a fiatalok a harmadik helyet szerezték meg.

A verseny hideg, de szép napsütéses időjárás mellett kezdődött, délelőtt 9 órakor. Az indulókat két csoportra osztották, és a csoportküzdelmek 4 mérkőzése után még 2 helyosztó is következett. A Tisza Volán SC csapata a korosztályán belül a harmadik helyet szerezte meg, és a torna válogatottjába bekerül a csapat egyik tagja, Schildkraut Krisztián is. Utólag elmondható, hogy picit nagyobb odafigyeléssel a srácoknak reális esélye lett volna a torna megnyerésére, de mint tudjuk ebben a korban az eredmény még nem döntő fontosságú. A tornát a Budapest FC nyerte meg.

Eredmények, góllövők:

Csoportmérkőzések:

Tisza Volán SC 2001 – FK Vojvodina (SRB) 2-2 Schildkraut (2) Tisza Volán SC 2001 – Budapest FC 0-1 Tisza Volán SC 2001 – Kecskeméti UFC 2-0 Vágó (2) Tisza Volán SC 2001 – Akasztó SE 2-0 Papp, Schildkraut

Döntőbe jutásért:

Tisza Volán SC 2001 – FTC 0-1

Harmadik helyért:

Tisza Volán SC 2001 – Kalocsa 3-0 Schildkraut (2) , Szabó

A Tisza Volán SC 2001-es bronzérmes csapatának névsora:

Sándor Alex, Pesti Gellért, Rabec Valter, Zana Dávid, Papp Milán, Szélpál Nóra, Dóra Donát, Vágó Gábor, Szabó Gergő, Schildkraut Krisztián. Edző: Lednitzky András

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.