Sport

Klubcsapatok tornája szombaton az Etelka soron

Klubcsapatok tornája szombaton az Etelka soron

2010. augusztus 3., kedd
Klubcsapatok tornája szombaton az Etelka soron
A II. Szegedi Klubcsapatok Kupájának sorsolását tartották kedden délután a Vedres iskola udvarán a Soproni-sörudvaron. A Délmagyarország főszervezésében 11 csapat vesz részt a tornán szombaton, a csoportbeosztásokat Kutasi László, az egykori hatszoros válogatott labdarúgó sorsolta ki. A tornán bemutatkozik a város új NB III-as alakulata, a KITE-Szeged is és egy újjáéledő csapat a Baktó-Petőfitelep. „Tizenhárom csapat kapott meghívást a tornára” – tudtuk meg a főszervező megyei napilap sportrovatának vezetőjétől, Süli Róberttől. „A Pázsit SE szabadságok miatt nem tud részt venni a tornán, míg a Dorozsma egy edzőmeccs okán nem indul. A tavalyi győztes SZVSE-Gyálarét kiemeltként szerepel, így az első körben tíz csapat párosítását sorsoltuk ki.” Az üvegburából a rendezvény fővédnöke, Kutasi László húzta ki a neveket.

A Felső Tisza parti stadionban rendezendő összecsapások első körének párosítása:

Centerpálya: 9 óra: Universitas Tanárképző (A) – FK 1899 Szeged (B) 10 óra: Szőregi Rákóczi (G) – IKV Alsóváros (H) Műfű: 9 óra: Baktó-Petőfitelep (C) – UTC (D) 10 óra: Tisza Volán SC Szeged (I) – Déli Apró (J) Hátsó pálya: 9 óra: KITE-Szeged (E) – Tápé (F)

A további program:

11.00: alsóházi meccsek (a legjobb vesztes pihen) 12.00: felsőház, az 1-6. helyért: SZVSE-Gyálarét –A/B győztese (centerpálya), C/D győztes – E/F győztes (műfű), G/H győztes – I/J vesztes (hátsó) 13.00: a 10. helyért (centerpálya), 4-6. helyért/1 (műfű), 7-9. helyért/1 (hátsó). 13.40: 4-6. helyért/2 (műfű), 7-9. helyért (hátsó) 14.20: 4-6. helyért/3 (műfű), 7-9. helyért/3 (hátsó) 14 órától: hármas döntő (centerpálya) 16.00: eredményhirdetés

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.