Sport

Forráskúton vendégszerepelt a médiaválogatott

Forráskúton vendégszerepelt a médiaválogatott

2010. augusztus 29., vasárnap
Forráskúton vendégszerepelt a médiaválogatott

Remek iramúnak nem mondható, ám rendkívül jó hangulatú és barátságos futballmeccset játszott Forráskúton a médiaválogatott (kapujában a SZEGEDma.hu munkatársával, Dobó Csabával): a falunap alkalmával a „tollforgatók” visszavágtak a tavalyi vereségért, és 9-3-ra felülmúlták a hazaiakat – számolt be az eseményről a delmagyar.hu.

Forráskút-Médiaválogatott 3-9 (2-5).

Forráskút, 50 néző.

Forráskút:

Balogh – Dudás, Veres, Goda, Csúcs – Harmath, Nagypál, Nagy, Kovács, Boros – Gyuris Zs. Csere: Repkó, Gyuris T., Kálmán, Tapodi, Tari, Ádám.

Média:

Dobó – Kovács, Papp, R. Tóth, Vincze – Horváth, Bittmann – Vozár, Mádi, Gyúrós – Süli R. Csere: Teleki (kapus), Fekets, Garai, Bigiboy, Tamás, Héger.

Jók:

mindenki, ill. mindenki.

Gólszerzők:

Gyuris Zs., Boros, Ádám, ill. Mádi (3 – kettőt 11-esből), Gyúrós (2), Bigiboy (2), Süli R., Tamás. Lassan hagyományos derbinek mondható a forráskúti falunap alkalmával a helyiek rutinos futballistáiból álló együttes és a szegedi médiaválogatott összecsapása.

Gyúrós

fejesével (hátasával?) már a harmadik percben előnyhöz jutottak a sárgában szereplő vendégek, majd

Süli

egy szép lövéssel megduplázta az előnyt, sőt, a félidő hajrájára már 4-0-ra is vezettek, ám ekkor erőre kaptak a hazaiak, és két gyors góllal 4-2-re zárkóztak fel. Mádi 30 méteres góljával ismét a meglépett a média, és bár az iram nem volt észveszejtő, a szünet mindkét csapatnak jól jött. A második játékrészben ha volt is előzetes taktika (már hogyne lett volna!), az már nem nagyon érvényesült a pályán, két részre szakadtak a játékosok, amit a „tollforgatók” használtak ki jobban, és több szép kontrából további találatokat értek el, elsősorban a második játékrészre jelentősen faljavuló

Bigiboy

duplájával kialakítva a 9-3-as végeredményt. A találkozó lefújása után a két együttes közös koccintással és ebéddel ünnepelte a találkozót. (Forrás: delmagyar.hu)

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.