Sport

Győzelemmel tért vissza Overdose

Győzelemmel tért vissza Overdose

2010. július 18., vasárnap
Győzelemmel tért vissza Overdose

A veretlen ötéves telivér, Overdose, 15 hónapos kihagyás után versenyzett újra: Pozsonyban megnyerte az ezerméteres futamot. Izgalmas versenyt futott, a célegyenesbe nagy előnnyel fordult, ebből egy keveset tudott megtartani - olvasható az Index honlapján.

Overdose sérülése miatt 2009 áprilisa óta nem versenyzett. Patája begyulladt és leginkább arról szóltak a hírek, hogy éppen melyik városban kezelik. Végül 2010. július 18-ra esett Overdose visszatérése: Közép-Európa legjobbjaival - osztrák, cseh, szlovák - versenyzett Pozsonyban. "A Szlovák Derbyn gond nélkül kellene vernie riválisait, de hát a hosszú kihagyás nem tudjuk, hogyan hatott" - jelentette ki a futam előtt Overdose tulajdonosa,

Mikóczy Zoltán

. Overdose-on ugyan látszott a versenyhiány, de fél hosszal így is nyerni tudott. Sorozatban 13. versenyét nyerte a még mindig veretlen magyar ló. A felvidéki származású Mikóczy Zoltán pedig kijelentette: nincs annál nagyobb öröme, minthogy a szlovák fővárosban hallgatja a magyar himnuszt.

További részleteket az Index honlapján olvashat.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.