Sport

Az FK 180 percet focizott a hőségben + FOTÓK

Az FK 180 percet focizott a hőségben + FOTÓK

2010. július 17., szombat
Az FK 180 percet focizott a hőségben + FOTÓK
Már a nyári felkészülési időszak első hétvégéjén két edzőmeccset is játszott szombaton az FK 1899 Szeged megye II-es csapata. Rekkenő hőségben délelőtt 11 órai kezdettel az UTC ellen mérkőztek a kék-fekete legények, míg délután 17.30-kor a Hódmezővásárhely megye második vonalában induló gárdája volt az ellenfél. A délelőtti találkozó első félidejében kiegyenlített volt a játék, a kék-feketék állták a sarat a megye I. újoncával szemben, ám a második félidő derekán a hőség és a kevés cserelehetőség „megtette hatását”: a félidőben beállt újszegedi támadók egyre gyakrabban kerültek fölénybe, s maguk alá gyűrték a szurkolók csapatát. A szegedieknek Vásárhelyen sem volt szerencséjük, hiszen ott szinte a komplett NB III-as csapat lépett pályára. Hüvös Gábor játékos-edző szerint most még nem az eredmény számít, hiszen a felkészülés legelején van a csapat.

Felkészülési labdarúgó-mérkőzésen:

UTC – FK 1899 Szeged 5-0 (1-0). Újszeged, UTC-pálya. Ujszegedi TC: Cserháti (Béry) – Perczeli (Jaksa), Tóth I Z., Balogh, Erhardt (Mazula) – Molnár, Joó, Farkas (Török G.), Fejsze (Tóth II Z.) – Vékes, Ördögh. Vezetőedző: Pálfy Zoltán. FK 1899 Szeged: Dobó (Vér) – Jánosi, Turján, Gonda, Burzon – Bakos (Széll), Csabai, Herczeg, Túróczi – Dóra, Vozár. Játékos-edző: Hüvös Gábor. Gólszerzők: Joó, Vékes 2, Török 2. HFC II. – FK 1899 Szeged 6-0 (5-0). Hódmezővásárhely. FK 1899 Szeged: Brunczvik – Fodor I., Havas, Meszes, Fodor L. – Joszt, Lednitzky, Nagy, Majoros – Molnár, Ács. Cserék: Burzon Martin, Modra, Vincze, Becsey. Játékos-edző: Hüvös Gábor.

UTC – FK 1899 Szeged fotógaléria:

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.