Sport

Szárnyal a Mindszent a megye I.-ben + FOTÓK

Szárnyal a Mindszent a megye I.-ben + FOTÓK

2010. május 31., hétfő
Szárnyal a Mindszent a megye I.-ben + FOTÓK
A Mindszenti SE immár kilenc mérkőzés óta veretlen a megyei első osztályú küzdelmekben. A zöld-fehérek menetelésében fontos szerepet játszik a csatárkettős, Nana Mihály és Mihály Róbert pazar formája, hiszen a tavaszi szezon során már 30 gólt szereztek. Most hétvégén is betaláltak, s ezúttal a Nagymágocs utazott haza Mindszentről szomorúan.Rostás Károly csapata nem talált legyőzőre már az elmúlt nyolc fordulóban. Nos, ezt a jó szériát szerette volna megszakítani a Nagymágocs, akik a labdarúgó megyei I. osztály 28. fordulójában látogattak Mindszentre. A mérkőzés enyhe vendégfölénnyel indult, de komolyabb helyzetet nem tudtak kialakítani, míg a hazaiak gólfelelőse, Nana durrantott közelről fölé, percekkel később Mihályt is az utolsó pillanatban állították meg. A két helyzet felébresztette a Tóth Csaba kapitány által vezérelt mindszentieket. A félidő közepén Nana-Mihály-Nana volt a labda útja, utóbbi játékos pedig pazar mozdulattal, jobb külsővel tekert a hosszúba, 1-0. A második félidő hazai nyomással kezdődött. Szabó I. futott el a jobb oldalon, majd beadását Mihály lőtte mellé. A mindszenti helyzetet követően feléledtek a mágocsiak: az első valamire való helyzetükből Fejes szerzett gólt egy kavarodást követően, 1-1. A gól után főként mezőnyjátékot láthatott a közönség, mígnem Nana ugratta ki csatártársát, Mihályt, aki higgadtan emelte át a kifutó Soós fölött a labdát, majd helyezett a hálóba, 2-1. Néhány perccel később Mihályt ütötték el a 16-on belül. A megítélt büntetőt Nana Mihály végezte el, aki magabiztosan gurított a hálóba, 3-1. Nana idén immáron 15. találatát jegyezte ezzel, s utolérte a tavaszi házi góllövőlistán csatártársát. Ketten összesen harmincszor rezdítették meg az ellenfeleik hálóját, úgy, hogy Nana eltiltás miatt több mérkőzést is kihagyott.

A megyei I. osztály 28. fordulójában:

Mindszent SE – Nagymágocs SE 3-1 (1-0). Mindszent, 250 néző. Vezette: Török. Mindszent: Nemes – Tóth R., Kis, Orosz, Galambosi (Horváth) – Tóth Cs. (Szabi B.), Szabó I. – Szecskó, Nana, Muzsik (Jernei) – Mihály. Edző: Rostás Károly Nagymágocs: Soós – Sándor L., Szepesi (Lengyel), Nagy, Takács – Kovács, Makai, Sándor Z., Markovics I. - Fejes, Markovics N. Edző: Libor Zoltán Gólszerzők: Nana (2) a másodikat 11-ből, Mihály, illetve Fejes Jók: Orosz, illetve Makai S., Fejes Ifjúságiak: Mindszent – Nagymágocs 4-3

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.