Sport

Labdarúgás: két pontot szórt el az FK 1899 Szeged

Labdarúgás: két pontot szórt el az FK 1899 Szeged

2010. május 9., vasárnap
Labdarúgás: két pontot szórt el az FK 1899 Szeged

Az előző fordulóban a Tömörkény elleni gólzáporos győzelem hatására önbizalommal telve utazott idegenbe a szurkolók csapata, az FK 1899 Szeged. Ezúttal azonban a győzelem elmaradt: értékes pontok ragadtak a csanyteleki füvön.

A Homokháti csoport két középcsapatának a találkozóján igazságosnak nem mondható pontosztozkodás született. Győzelmi szándékkal léptek pályára a kék-feketék, azonban a hazaiak elképzelés nélküli, gyenge futballja átragadt rájuk. Ajándék tizenegyesből szerzett találaton kívül a csanytelekiek egyáltalán nem veszélyeztették a szegedi kaput. Mezőnyfölényét nem tudta szép játékkal kombinálni a Hüvös-alakulat, a rombolással sem bírtak mit kezdeni, így értékes pontokat hagytak Csanyteleken. A mérkőzés végén az elvonuló szegedi drukkereket inzultálta a készülő helyi közönség. Rendezők hiányában, az FK Szeged játékosainak kellett rendet tenniük. A helyi polgárőrség tehetetlenek bizonyult. Munkájukat a rendőrség értesítésével elvégzettnek tekintették.

A labdarúgó megyei II. osztály Homokháti csoport 23. fordulójában

Csanytelek SC - FK 1899 Szeged 1-1 (1-1)

Csanytelek, 200 néző, vezette: Takács.

Csanytelek:

Zalatnai - Papp, Tápai, Mészáros, Bálint, Kovács, Bátki B. (Tóth), Magyar J. (Bátki D.), Szeri, Forgó, Kósa (Domokos).

Edző:

Gál Lajos.

FK 1899 Szeged:

Bruncvik - Burzon, dr. Havas, Hüvös (Fodor L.), Meszes, Lednitzky (Szél), Juhász, Joszt (Halász), Ács, Holecska (Majoros), Turján.

Játékosedző:

Hüvös Gábor.

Gólszerzők:

Forgó, ill. Ács.

Sárga lap:

Szeri ill. Joszt, Juhász, Meszes, dr. Havas. Hüvös Gábor:

"Alacsony színvonalú mérkőzésen igazságos eredmény született, sajnos a játékvezető képességeit még ez a találkozó is meghaladta. Szeretnénk végre egy nagy halat is elkapni, készülünk a jövő hétre…"

Ifjúsági mérkőzésen:

Csanytelek - FK 1899 Szeged 3-2

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.