Sport

Labdarúgás: nem bírt az Araddal a megyei U15 + FOTÓK

Labdarúgás: nem bírt az Araddal a megyei U15 + FOTÓK

2010. április 21., szerda
Labdarúgás: nem bírt az Araddal a megyei U15 + FOTÓK
Sándorfalván csapott össze szerdán délután Csongrád megyei U15-ös labdarúgó-válogatottja a romániai UTA Arad hasonló korú együttesével. Rendkívül masszív ellenféllel találkozott szerdán a Hágelmann Endre és Major László által vezetett megyei válogatott. A romániai UTA Aradnál kiemelt korosztály az U15-ös, a régió összes tehetséges futballistáját itt fogják egybe. Ezen a meccsen is két kiszemelt próbajátékost teszteltek a vendégek. Megyei gárdánk az első félidőben derekasan helytállt az erősebb ellenféllel szemben, 0-2-ről még egyenlíteni is tudott, mégis hátránnyal vonult az öltözőbe. A második játékrészben egyéni hibákból gólokat tudtak elérni az aradiak, így nagy fölénnyel nyertek. Ennek ellenére is egyértelműen látszott, hogy a korosztályos válogatottak szerepeltetésére irányuló CSLSZ-kezdeményezés hasznos és sikeres, hiszen a részt vevő fiatal játékosok élvezik ezt, plusz motivációt szereznek ez által. Ha ez az alakulat kiegészül az ezen a napon bajnoki miatt hiányzó tisza volánosokkal és hódmezővásárhelyiekkel, ütőképes csapattá alakulhat őszre.

Barátságos labdarúgó-mérkőzésen:

Csongrád megyei U15-ös válogatott – UTA Arad U15 2-8 (2-3) Sándorfalva. Csongrád megye: Mészáros László – Környei Bence, Faragó-Barát Zoltán, Solymosi Attila, Joó Krisztián, Varga Richard, Rózsa Dániel, Szabó Dániel, Faragó Béni, Németh Róbert, Vékes Martin. Cserék: Garamvölgyi Gergő, Babolek Zoltán, Brezovai Dániel, Lehoczky Márton, Hencz Ádám, Orovecz Bálint, Halupa András. Edzők: Hágelmann Endre, Major László.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.