Sport

Vízilabda: ötgólos Universitas-siker Dunaújvárosban

Vízilabda: ötgólos Universitas-siker Dunaújvárosban

2010. március 13., szombat
Vízilabda: ötgólos Universitas-siker Dunaújvárosban

Csoportjában az élen áll az Universitas Szeged ob I-es női vízilabdacsapata. A szegedi együttes ma 13-8-ra nyert Dunaújvárosban.

A női vízilabda ob I-ben az Universitas Szeged együttese Dunaújvárosban játszott. Izgalmasan indult a találkozó, felváltva estek a gólok. Az első negyed végére a Szeged szerzett előnyt, de a félidőre a hátrányt sikerült ledolgoznia a hazai együttesnek. A következő két játékrészben remekelt az Universitas, a Dalmády testvérek szórták a gólokat.

Szandra

gólerősségével kiemelkedett a mezőnyből, összesen hatszor talált az ellenfél kapujába. A Szeged végül magabiztosan 13-8-ra nyert. A középszakaszban, a 7-10. helyért az Universitas vezeti csoportját.

Női vízilabda ob I., középszakasz 7-10. helyért

Héraklész II. - Universitas Szeged 8-13 (2-3, 3-2, 1-3, 2-5)

Dunaújváros. Vezette: Marjay, Mucskai.

Héraklész II:

Tóth E. - Bauer, Mezriczky, Horváth 1, Pavuk 4, Ziegler, Szabó. Csere: Varga, Magyar, Beretka, Rácz, Tóth P. 3. Edző: Uitz Csaba.

Universitas Szeged:

Gundl - Lengyel Dorottya 2, Hajdú 1, Dalmády Petra 2, Dalmády Szandra 6, Miklós, Fabó 1. Csere: Lengyel Dominika 1, Bordás, Lengyel Anett. Edző: Lakó Gábor. Gól - emberelőnyből: 12/2 ill. 7/6. Ötméteres: - ill. 2/2.

1.Universitas Szeged431-10
2.Honvéd431-10
3.Heraklész II.41-33
4.Angyalföldi SI4--4-

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.