Sport

Tisza Volán SC: ikszes edzőmeccs a bajnoki helyett + FOTÓK

Tisza Volán SC: ikszes edzőmeccs a bajnoki helyett + FOTÓK

2010. március 13., szombat
Tisza Volán SC: ikszes edzőmeccs a bajnoki helyett + FOTÓK
A havazás miatt több mérkőzést is elhalasztottak az NB III-as és a megyei labdarúgó-bajnokságokban. Sem a Tisza Volán SC Szeged, sem a Mindszent nem játszott bajnoki fordulót a hétvégén, viszont egy edzőmeccs keretében szombaton összemérték tudásukat.

Az első félidőben kiegyenlített volt a játék, bár a Szeged próbálkozott támadásokkal, de kontrákból gyakran veszélyeztette a hazaiak kapuját a Mindszent is. A félidő derekán aztán góllá is értek a vendégek próbálkozásai. A második játékrészben szinte már alig lépte át a félpályát a megye I-es alakulat, ám egy büntetőből mégis megszerezte második találatát. A mérkőzés utolsó huszonöt percében a Szeged ötödikbe kapcsolt. Több százszázalékos helyzetet is kidolgozott, amelyekből kettőt sikerült értékesíteniük a volánosoknak, így ikszre mentették az összecsapást.

Felkészülési labdarúgó-mérkőzésen:

Tisza Volán SC Szeged – Mindszent 2-2 (0-1).

Szeged, Felső Tisza parti stadion.

Szeged:

Czirják (Dongó) – Mészáros (Pénzváltó), Boldizsár (Garamvölgyi), Mórocz, Grünwald – Vágó (Makó), Pálfi (Vastag Sz.), Huszárik, Vastag R. (Frank), Végh – Beretka (Kazi). Vezetőedző: Buchholcz Gábor.

Mindszent:

Molnár – Orosz, Szabó B., Szabó I., Galambosi, Tóth R. (Jernei), Tóth Cs., Kis K., Szecskó (Nana), Horváth (Katona), Mihály. Vezetőedző: Rostás Károly.

Gólszerzők:

Makó, Kazi, illetve Mihály, Nana. Buchholcz Gábor: „

Az alaposan megerősödött Mindszentet fogadtuk, és eltökélt szándékunk volt, hogy a támadójátékot gyakoroljuk, sajnos felemás sikerrel tettük ezt. Mintha a hódmezővásárhelyi meccs harmadik félidejét láttam volna: a csapat nagy része hitetlenül állt hozzá a játékhoz. Szerencsére a második játékrészben sokat javult a játék, a fiatal Makó Zsolt színt hozott a pályára, de mégis gyakran kihagytuk a kihagyhatatlant is. A következő bajnoki forduló tekintetében ami bizakodással tölt el, hogy Hadár Attila kedden már csatasorba áll, így szinte biztos, hogy játszhat majd a jövő hét végén.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.