Sport

Női vízilabda: egy pont az Universitasnak + FOTÓK

Női vízilabda: egy pont az Universitasnak + FOTÓK

2010. március 6., szombat
Női vízilabda: egy pont az Universitasnak + FOTÓK
Két győzelmet követően döntetlennel folytatta szereplését a női vízilabda OB I/A középszakaszában az újonc Universitas Szeged. A Héraklész II. Utánpótlás-válogatott és az Angyalföldi SI legyőzését követően a Honvéd ELTE Póló gárdáját fogadta az Universitas Szeged a 7-10. helyért zajló középszakaszban. Az első két negyedben a hazaiak csak futottak a fővárosiak, illetve az eredmény után, a Honvéd háromgólos előnyre tett szert. A harmadik felvonásban aztán szárnyalt a Szeged: Lakó Gábor lányai négy góllal nyerték ezt a szakaszt, így Dalmády Szandra értékesített ötméterese révén már vezetéssel fordulhattak az utolsó nyolc percre. A vendégek azonban nem adták meg magukat, sőt, a végén még az előnyt is visszaszerezték. Dalmády Szandra higgadtságára, lelkierejére volt szükség ahhoz, hogy az Universitas legalább egy pontot szerezzen.

Női vízilabda OB I/A, középszakasz a 7-10. helyért, 3. forduló:

Universitas Szeged – Honvéd ELTE Póló 10-10 (2-4, 1-2, 5-1, 2-3). Újszegedi sportcsarnok, 100 néző, vezette: Székely, Molnár. Szeged: Bük – Fabó 1, Lengyel Dorottya 2, Dalmády Sz. 6, Dalmády P. 1, Miklós, Hajdú. Csere: Lengyel Dominika, Bordás, Kuczora, Gundl (kapus). Vezetőedző: Lakó Gábor. Honvéd: Gyöngyössy – Illés 1, Zabolai, Kövesdi 1, Olajos 1, Dombrádi 1, Ráduly. Csere: Beck, Gémesi 2, Garda, 4 Miló. Vezetőedző: Rottler Antal. Gól emberelőnyből: 10/2, ill. 9/3; ötméteresből: 3/3 ill. 2/2. A másik mérkőzésen: Héraklész II. Utánpótlás-válogatott – Angyalföldi Sportiskola 13-9

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.