Sport

Média-kupa: ezüstérmes a SZEGEDma csapata

Média-kupa: ezüstérmes a SZEGEDma csapata

2010. március 6., szombat
Média-kupa: ezüstérmes a SZEGEDma csapata
A Délmagyarország hirdetésszervezői mögött a második helyen végzett portálunk gárdája a szombati kispályás labdarúgótornán. Évekkel ezelőtt próbáltak már az újságírók hagyományt teremteni a Média-kupa kispályás labdarúgótornának, azonban ez a feledés homályába merült. Idén újból éledni látszik a Média-kupa, a szegedi Kálvária Szabadidőközpontban szombaton öt csapat (az Együtt Szegedért az új CSLSZ-elnök, Bakai Csaba vezetésével volt a beugró a Rádió 88 helyett) csatázott egymással körmérkőzéses rendszerben. Meglepetésre a Délmagyarország hirdetésszervezői veretlenül nyerték meg a tornát a SZEGEDma.hu és a Délmagyarország tollforgatói előtt.

Eredmények:

DM-hirdetők – DM-újságírók 8-1, SZEGEDma.hu – Együtt Szegedért 4-3, Rádió Plusz – DM-hirdetésszervezők 1-2, DM-újságírók – Együtt Szegedért 3-2, SZEGEDma.hu – DM-újságírók 2-1, Rádió Plusz – Együtt Szegedért 3-1, DM-hirdetők – SZEGEDma.hu 3-1, DM-újságírók – Rádió Plusz 3-0, DM-hirdetésszervezők – Együtt Szegedért 4-1, SZEGEDma.hu – Rádió Plusz 5-1.

A Média-kupa végeredménye:

1. DM-hirdetésszerzvezők, 2. Szegedma.hu, 3. DM-újságírók, 4. Rádió Plusz, 5. Együtt Szegedért.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.