Sport

Nyertek a szegedi vízipólós lányok

Nyertek a szegedi vízipólós lányok

2010. február 21., vasárnap
Nyertek a szegedi vízipólós lányok

Győzelemmel kezdte a középszakaszt az Universitas Szeged ob I-es női vízilabdacsapata. A szegedi hölgyek 10-5-re nyertek a Héraklész II. ellen.

Megkezdődött a középszakasz a női vízilabda ob I-ben. Az Universitas Szeged együttese a 7-10. helyért játszhat. Az első mérkőzésen a szegedi csapat a Héraklész II. gárdáját fogadta. A hazai gárda az első negyedben kétgólos előnyt szerzett, majd a következő két játékrész döntetlennel fejeződött be. A befejező negyedben a Szeged remekül játszott és bebiztosította győzelmét.

Dalmády Szandra

a tíz szegedi gólból hatot szerzett.

Vízilabda ob I., 7-10. helyért, nők

Universitas Szeged - Héraklész II. 10-5 ( 4-2, 1-1, 2-2, 3-0)

Újszegedi sportuszoda. Vezette: Kiszelly, Petik

Universitas Szeged:

Gundl - Dalmády Sz. 6, Dalmády P.2, Fabó 1, Lengyel Dorottya 1, Hegedűs, Hajdú, Csere: Bük (kapus), Lengyel Dominika, Bordás, Miklós, Kuczora,

Edző:

Lakó Gábor.

Héraklész II.:

Tóth E. - Pavuk 2, Tóth P.1, Ziegler, Horváth, Gillich, Schneider. Csere: Varga 1, Mezriczky, Magyar, Fánczi, Törőcsik, Rácz, Szabó 1.

Edző:

Uitz Csaba.

Gól - emberelőnyből:

3/2 ill. 11/1.;

ötméteresből:

3/3 ill. 1/0.

A bajnokság állása, középszakasz, 7-10. helyért

1.Universitas Szeged11--3
2.Honvéd11--3
3.Angyalföld1--1-
4.Héraklész II1--1-

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.