Sport

Megkezdődött a 2010-es poolbiliárd bajnokság

Megkezdődött a 2010-es poolbiliárd bajnokság

2010. február 18., csütörtök
Megkezdődött a 2010-es poolbiliárd bajnokság

Több versennyel megkezdődött a poolbiliárd évad Szegeden is. A hétvégén több mérkőzést is láthatnak az érdeklődők a Memphis Clubban.

Megkezdődött a 8-as egyéni pontszerző versennyel a 2010-es poolbiliárd bajnokság. Az A és B licenszes versenyt egyidőben rendezték. Az A licenszesek között a legjobb szegedi eredményt

Habó Alex

érte el, aki a harmadik lett.

Nagy Csaba

az ötödik,

Kis Zoltán

és

Bezdán Attila

a kilencedik helyen végzett. A B licenszesek között a legjobban

András Zoltán

szerepelt, kilencedik lett. A Szeged Plazában, a Memphis Clubban rendezték a Szegedi Amatőr 8-as kupát. Az izgalmas jó színvonalú versenyen felvonult az amatőr mezőny színe-java.

A verseny végeredménye:

1. Mustárdy Péter, 2. Kovács Róbert, 3. Nacsa Gyula, 4. András Zoltán. A versenyszezon a hétvégén az 1. és 2. csapatbajnoki fordulóval folytatódik a Memphis Club biliárd termében. A mérkőzések szombaton és vasárnap 12 órakor kezdődnek. A találkozókat a nézők ingyen tekinthetik meg.

A program

Szombat

Hórukk-Speed Szeged - Madison Salgótarján, NB.I. Szeged III. - Game Word Érd, NB II. Pool Girls Szeged- Game Word Érd Junior, NB III. Az NB III-as Pool Team Szeged Pécsre látogat a Fordan II-höz. A Memphis Cafe Szeged szabadnapos

Vasárnap

Memphis Cafe Szeged - Galactico-Venatus (Zalaegerszeg), NB I. Pool Team Szeged - Pool Girls Szeged, NB III. A Szeged III. NB II-es együttese a Kanizsa-Gold csapatához látogat. NB II. A Hórukk-Speed Szeged szabadnapos.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.