Sport

Kosárlabda: 14-én pótolják az elmaradt Szedeák-meccset

Kosárlabda: 14-én pótolják az elmaradt Szedeák-meccset

2010. február 2., kedd
Kosárlabda: 14-én pótolják az elmaradt Szedeák-meccset

Kedden megegyezés született a múlt vasárnap elmaradt Dél-Konstrukt SZTE-Szedeák – Tiszaújvárosi Phoenix KK NB I/B csoportos férfi kosárlabda-mérkőzés pótlásáról. A találkozót február 14-én játsszák le Szegeden.

Mint emlékezetes, a tiszaújvárosiak vasárnap a rossz útviszonyokra hivatkozva nem jöttek el a csongrádi megyeszékhelyre. A két klub közötti megállapodás értelmében az elmaradt összecsapást február 14-én (vasárnap) 18.30-as kezdéssel játsszák majd le az újszegedi sportcsarnokban. Azon a hétvégén a vendégek dupláznak majd, hiszen két nappal korábban, pénteken Nagykállón lépnek pályára. A Szedeákra viszont csak ez az egy csata vár: a mieink kérésére március 19-ére halasztották a szintén péntekre kiírt bajai bajnokit, hiszen ebben az időben rendezik az országos junior bajnoki elődöntőt.

A Szedeák programja a következő hetekben:

Február 6. (szombat) 18.00:

Óbudai Kaszások (i)

Február 14. (vasárnap) 18.30:

Tiszaújvárosi Phoenix KK (o)

Február 20. (szombat) 17.00:

EKF Hész Eger (o)

Február 26. (péntek) 19.30:

Jászberényi KSE (i)

Március 4. (csütörtök) 19.00:

EnterNet Vásárhelyi KS (o)

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.