Sport

Kézilabda: hétgólos magyar vereség a lengyelektől

Kézilabda: hétgólos magyar vereség a lengyelektől

2010. január 8., péntek
Kézilabda: hétgólos magyar vereség a lengyelektől

Kikapott a magyar férfi kézilabda válogatott a lengyelektől az Interwetten Kupán. A találkozón a szegedi Zubai három, Krivokapics öt gólt lőtt.

A magyar férfi kézilabda-válogatott a bécsújhelyi Interwetten Kupa második napján 31-24-re kikapott a legutóbbi világbajnokság bronzérmesétől, Lengyelországtól. Hazánk nemzeti együttesében a Pick Szegedből ismét

Zubai Szabolcs

és

Milorad Krivokapics

lépett pályára. Mindkét játékos addig jól teljesített, míg a csapatnak is ment a játék. Tegnap a horvátok, ma a lengyelek ellen kezdett nagyon gyengén a magyar válogatott és 8-3-ról kellett felállnia. Ugyanúgy, mint tegnap, sikerült talpra állni és a félidőben 11-11 volt az eredmény. A második félidő 51. percében még

Csoknyai István

szövetségi kapitány együttese vezetett 23-22-re. A hajrában teljesen elfáradt a magyar csapat, a lengyelek könnyen lőtték a gólokat. A vereséggel eldőlt, hogy a magyarok nem nyerhetik meg a tornát. Szombaton a magyar-osztrák meccset 20.15-kor rendezik Bécsújhelyen.

Interwetten Kupa, Bécsújhely

Lengyelország-Magyarország 31-24 (11-11)

A magyar gólszerzők: Laluska 5, Krivokapics 5, Törő 3, Ilyés 3, Zubai 3, Gulyás 1, Gál 1, Putics 1, Nagy K. 1, Iváncsik T. 1.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.