Sport

Gyermekfoci: újabb találkozót rendezett a Rendőr TE

Gyermekfoci: újabb találkozót rendezett a Rendőr TE

2009. december 15., kedd
Gyermekfoci: újabb találkozót rendezett a Rendőr TE
A Rendőr Testedző Egylet kezdeményezésének, a téli kupának folytatásaként december 12-én, szombat délelőtt a gyermeklabdarúgás területén az 1999-ben születettek körében újabb találkozót bonyolítottak le. Az elsősorban gyermek- és játékközpontú mérkőzéseken három csapat, az Ujszegedi Torna Club (UTC), az Algyő és a Rendőr TE szerepelt.

Felhívás

Az érdeklődő szegedi, illetve környékbeli klubok, akik bármilyen korosztályban be szeretnének kapcsolódni a téli kupa sorozatába, vagy akár vállalnák egy-egy torna lebonyolítását is, jelentkezhetnek a SZEGEDma.hu szerkesztőségében a 30/571-9793-as telefonszámon vagy Sahin-Tóth Dezsőnél a 30/985-2586-os számon.
„Célunk miszerint kimondott eredményorientáltság helyett a labdarúgást kedvelő, szerető gyermekek a sportág, a mozgás, az együttlét adta élményeket ismerjék meg, megvalósult. A helyszínen tapasztaltak szerint a kevés szervezést igénylő találkozón a csapatok, a kis egyéniségek bátran küzdöttek. A mérkőzések adta folyamatosan változó játékszituációk, az ebből eredő fizikai és pszichés akaratot is erősítő kihívások lehetővé tették, hogy az edzéseken részt vevő, ott megfelelő munkát végző labdarúgópalánták kipróbálhassák magukat. A szülők és edzők részére olyan teher- és tétmentes lehetőséget biztosított ez a nap, melyben egy-egy megoldáson együtt örülve vagy mérgelődve biztathatták gyermekeiket, játékosaikat. Edzői oldalon is megerősítettük ezen találkozók hasznosságát, jövőbeni életképességét” – tájékoztatta portálunkat Hajzer Béla, a Rendőr TE korosztályos edzője.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.