Sport

Szeged Beton – Duisburg – online közvetítés 11 órától

Szeged Beton – Duisburg – online közvetítés 11 órától

2009. november 8., vasárnap
Szeged Beton – Duisburg – online közvetítés 11 órától

Ma délelőtt 11 óráról a Szeged Beton vízilabdacsapata a német Duisburggal játszik a LEN-kupában. A Szeged Beton az első két fordulóban nyert, míg a Duisburg kétszer kikapott.

A Szeged Beton – Duisburg mérkőzés eredményének alakulását online közvetítésünkben kísérhetik figyelemmel. A Szeged Beton - Duisburg mérkőzés előtt eldőlt, hogy a csoportból a másik továbbjutó az olasz Posillipo. Az olaszok 17-5-re legyőzték a francia Montpelliert és ezzel a csoportban a második helyen végeztek. Hamarosan kezdődik a szegediek utolsó mérkőzése. Az I. negyed büntetőkkel kezdődött, mindkét csapat értékesítette. A szegediek minimális előnyhöz jutottak 8 perc alatt. A szegedi gólszerzők: Vindisch 2, Török. I. negyed: Szeged Beton – Duisburg 3-2. A negyed elején egyenlített a Duisburg, majd a Szeged felébredt és sorozatban lövöldözte a gólokat. A szegedi gólszerzők: Török 2, Varga, Molnár, Juhász 1-1. II. negyed: Szeged Beton – Duisburg 5-2. A félidőben: Szeged Beton – Duisburg 8-4. A III. negyedben kiegyenlített volt a játék. Érdekesség, hogy mindkét együttes három előnyt kapott és ezt ki is használta. A szegedi gólszerzők:Vindisch, Ágner, Molnár. III. negyed: Szeged Beton – Duisburg 3-3. Az utolsó játékrészben már csak az eredmény megtartására figyeltek a szegedi játékosok, de azért a betyár bacsület dolgozott mindenkiben és megnyerték az utolsó negyedet 3-2-re. A szegedi gólszerzők:Török, Komlósi, Juhász. III. negyed: Szeged Beton – Duisburg 3-2. A mérkőzés végeredménye: Szeged Beton – Duisburg 14-9.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.