Sport

Jégkorong: vereséggel nyitott a Volán – FOTÓK!

Jégkorong: vereséggel nyitott a Volán – FOTÓK!

2009. november 9., hétfő
Jégkorong: vereséggel nyitott a Volán – FOTÓK!
Vasárnap lejátszotta első mérkőzését a jégkorong OB I/B idei pontvadászatában a szegedi Tisza Volán SC csapata. Kalocsa László tanítványai nem bírtak a MAC Népstadionnal. Megkezdődött az idei hokiszezon az OB I/B szereplői számára is. A szegedi műjégpályán vasárnap délután a MAC Népstadiont fogadta a Tisza Volán SC. A vendégek nem bizonyultak különösen udvariasnak, hiszen az első harmad végén megszerezték a vezetést Haluska révén (egyenlő létszámnál), majd a második játékrészben Lakatos (emberelőnyből) és Kling is bevette a szegediek hálóját, így a záró felvonást 0-3-mal indította a Volán. Sajnos ez a harmad is rosszul kezdődött, hiszen már az első percben a hazaiak hálójában táncolt a pakk: Haluska emberelőnyből tudott eredményes lenni. Szabó A. gólja után már a kiütéses vereségtől tartottak a Tisza-parti drukkerek, ám szerencsére kedvenceik megrázták magukat, s tízpercnyi remek játékkal szorosabbá tették a mérkőzést. Előbb az 51. percben Maslac Michael, majd az 59. percben gyors egymásutánjában kétszer Varga Dávid mattolta a vendégek hálóőrét, így alakult ki a 3-5-ös végeredmény. A Tisza Volán SC vasárnap este a Debreceni HK vendége lesz. A következő hazai fellépésre november 22-éig kell várni, akkor 15 órai kezdettel a Dab.Docler-Jégtörők együttesét fogadják a Kalocsa-legények.

A jégkorong OB I/B-ben:

Tisza Volán SC – MAC Népstadion 3:5 (0:1, 0:2, 3:2). Szeged, vezette: Sütő, Soós, Bellus. Szeged: Molnár E. – Lippai B., Ress, Kapolyi, Rózsahegyi, Varga D., Kerekes, Mohai, Egyed M., Maslac, Ambrus, Hídvégi, Máté, Szabó R., Ódry, Bosnyák, Szilágyi, Gombos, Wéhli. Edző: Kalocsa László. Gólszerzők: Maslac (50:38), Varga D. 2 (58:41, 58:43), illetve Haluska 2 (18:13, 40:57), Lakatos (29:20), Kling (31:18), Szabó A. (50:15). Kiállítások: 18, illetve 14 perc. A másik mérkőzésen: Debreceni HK – Dab.Docler-Jégtörők 5:4

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.