Sport

Teke: rangadót nyertek a szegediek

Teke: rangadót nyertek a szegediek

2009. október 17., szombat
Teke: rangadót nyertek a szegediek

A férfi teke szuperliga hatodik játéknapján sem tudott hibázni a bajnoki címvédő Szegedi TE gárdája.

Vajon milyen érzés lehet éppen eggyel kétszáz fa fölött rangadót nyerni? Felemelő. A férfi teke szuperliga hatodik fordulójában a Szegedi TE a Szolnok együttesét fogadta szombaton Újszegeden. Az első a harmadik ellen – a pillanatnyi tabella alapján ez tényleg rangadó volt. És a játék alapján is. Az újszegedi teke- és bowlingcentrumban a hazaiaknak igazán oda kellett tenniük magukat ahhoz, hogy megőrizzék a hibátlan mérleget. A vendégek ugyanis rendkívül elszántak és pontra éhesek voltak. A találkozó elején akadt is apró gond a megszokott sima győzelem felé vezető úton – a rutinos

Karsai László

tőle szokatlanul például elvesztette a csapatpontot –, aztán azonban még az átlagosnál kevesebb eredmény is jó volt a sikereshez. A Szegedi TE rangadót nyert még visszafogottan is.

A férfi teke szuperliga 6. fordulójában:

Szegedi TE – Szolnok 7:1 (3679-3478).

A szegedi pontszerzők: Kakuk 626, Szél 639, Fekete 606, Kiss N. 623, Kovács P. 589 fával.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.