Sport

Sikerrel szerepelt Gödöllőn az SZTE EHÖK SE rögbicsapat

Sikerrel szerepelt Gödöllőn az SZTE EHÖK SE rögbicsapat

2009. október 20., kedd
Sikerrel szerepelt Gödöllőn az SZTE EHÖK SE rögbicsapat

Megszerezte első győzelmét a másodosztályú rögbi bajnokságban szereplő SZTE EHÖK SE.

A rögbi bajnokság újonca, a szegedi SZTE EHÖK SE csapata Gödöllőn vendégeskedett a hétvégén - sikerrel. Az egykori szegedi gorillás veteránokkal kiegészült fiatalok 6 céljára a hazaiak csak kettővel válaszoltak vasárnap délután. Az első félidő felénél AZ EHÖK-ös Ábrahám 2 perc alatt vitt 2 céljával megadta az alaphangot, majd a félidő vége előtt Palásti is célt vitt, így biztos előnnyel fordultak a szegediek. A második félidő elején is a szegediek uralták a játékot, újabb 3 céljukkal gyakorlatilag eldőlt a meccs. A könnyedre vett végjátékban lehetőséget kapott a teljes kispad, így a végére a GÖRCS is betalált kétszer a célterületre. Ezzel a győzelemmel a szegedi csapat a rögbi NB2 keleti csoportjában a 3.helyen áll.

Rögbi NB2: Gödölői Ördögök RCs.- SZTE EHÖK SE 12-36 (0-19)

Szegedi pontszerzők: Cél: Ábrahám(13.,15.) Palásti(25.) Ungi(31.), Angyal(43.) Terjék(54.) Jutalom: Ungi(14.,26.,32.)

Női rögbibajnokság

A most következő hétvégén Szegeden rendezik a női rögbi bajnokság soron következő fordulóját. Az első idényüket játszó szegedi rögbis lányok először mutatkoznak be tétmérkőzésen a hazai szurkolók előtt. Az mérkőzések AZ immár olimpiai sportággá előlépett 7-es rögbi szabályai szerint október 24-én 10 órától a szegedi Etelka sori sportpályán (volt SZEOL-stadion) rendezi meg. A mérkőzések megtekintése ingyenes!

Utánpótlás

A rögbi NB1 kadet bajnokságban eddig remekül szereplő szegedi Fit World SE utánpótlás csapata következő mérkőzését hazai pályán játszhatja. Az ellenfél Székesfehérvárról érkezik. Október 24. Szombat 14 óra Szeged, Etelka sori sportpálya Fit World Gorillák Szeged - Fehérvári Vadkanok NB1 kadet mérkőzés

Egyetemi rögbi

Legközelebb fordulók:

Október 28. Házigazda: Pécs, PTE, November 11. Házigazda: Gödöllő, SZIE

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.