Sport

Vajda Torontóban versenyez, majd vakációzik

Vajda Torontóban versenyez, majd vakációzik

2009. szeptember 6., vasárnap
Vajda Torontóban versenyez, majd vakációzik

Három magyar versenyző is részt vesz az idei torontói kajak-kenu Mazda Kupán. A jövő szombati eseményen a Pekingben olimpiai bajnok Vajda Attila mellett a szintén szegedi Gyökös Lajos, valamint az MTK-s Paksy Tímea teszi vízre a hajóját.

A hazai szövetség tájékoztatása szerint a 40 ezer dollár összdíjazású pénzdíjas viadal szervezői a világ minden tájáról invitáltak versenyzőket. A résztvevők 200 méteren vetélkednek majd, a legjobbak a négy fős fináléban dönthetik el a dobogós helyezések sorsát. "Nagyon jó emlékeim vannak a torontói viadalról" – mondta Vajda, aki két éve már indult a kanadai versenyen. "Bár 2007-ben a negyedik helyen zártam, remekül éreztem magam, hiszen ez egy jól szervezett, fantasztikus hangulatú verseny. Nekem különösen tetszett, hogy a nézők a hajókra szerelt mikrokamerák segítségével a kivetítőn kaphattak képet arról, hogy milyen is a küzdelem a hajóból nézve, vagyis igazán testközeli élményben volt részük. Én ezt a versenyt összekötöm egy kis vakációval, a menyasszonyommal húsz napot töltünk majd el Kanadában."

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.