Sport

Az FK lefektette ellenfelét az első randevún

Az FK lefektette ellenfelét az első randevún

2009. szeptember 6., vasárnap
Az FK lefektette ellenfelét az első randevún

A megye második vonalában vitézkedő FK 1899 Szeged csapata a Tömörkény legyőzésével teljesítette a négy meccsre „beígért” pontszerzést. A kék-feketék két győzelemmel, egy döntetlennel és egy vereséggel eddig hét pontot gyűjtöttek, ami nem is olyan rossz kezdet egy újonctól, sőt…

A találkozó elején

Keresztúri János

és

Kovács Gergely

köszöntötte a csapat nevében

Meszes Csaba

csapatkapitányt századik jubileumi mérkőzése alkalmából. A szurkolók: „Köszöntünk, Mézi” transzparenssel kedveskedtek a kapitánynak. Az FK 1899 Szeged és a Tömörkény történetük során először randevúztak. A hazaiak szempontjából fontos három pontot sikerült bezsebelni a vereséget kissé nehezen viselő Tömörkénnyel szemben. A találkozón jobbára a szegediek akarata érvényesült, a vendégek nem tudták a szimpatikus játékukat a kék-feketékre erőltetni.

A megyei II. osztály Homokháti csoport 4. fordulójában:

FK 1899 Szeged – Tömörkény KSE 1-0 (1-0)

. Szeged, Felső Tisza-parti stadion, műfű, 200 néző.Vezette: Kovács A.

FK 1899 Szeged:

Brunczvik – Fodor I., Dr. Havas, Meszes, Nagy (Vozár 74. p.), Fodor L. (Burzon Márk 76. p.), Lednitzky (Halász 63. p.), Hulánszky, Ács, Holecska (Murányi 63. p.), Túróczi (Hüvös 80. p.). Játékos-edzők: Hüvös Gábor és Lednitzky András.

Tömörkény KSE:

Bontovics – Bálint, Elekes (Koncz 55. p.), Sallai Sz., Kasza, Janó, Sallai R., Túri, Baktai, Kugyela (Simon), Dombi. Edző: Korom Tibor.

Gólszerző:

Ács (11-esből a 7. p.).

Sárga lap:

Holecska (10. p.), Lednitzky (62. p.), Meszes (73. p.) illetve Sallai Sz. (48. p.), Dombi (53. p.), Túri (58. p.), Koncz (88. p.).

Kiállítva:

Sallai R. (74. p.), Bálint (89. p.), Dombi (90. p.). Hüvös Gábor:

"Az elmúlt hétvégi felálláshoz képest több helyen változtattam a kezdő tizenegyen, így egy labdabiztosabb, merészebben támadó alakulat futott ki a Tömörkény ellen. Számtalan helyzetet sikerült kialakítani, amelyekből sajnos csak egy ért góllá, de olykor-olykor bizony jóval nagyobb volt a csapatom fölénye ellenfelénél. A szezon elején tervezett 7-9 pontból az alsó határt sikerül elérnünk. Ha a kupameccset is beleszámolom, az elmúlt öt tétmeccsen három győzelem mellé egy ikszet és egy vereséget könyvelhetünk el, a mi jó teljesítménynek mondható egy újonctól. Szerintem, ha sikerül így folytatnunk, bátran szövögethetünk merészebb terveket a jövőben. A csapatból kiemelkedő játékot nyújtott Nagy Vince és Brunczvik Dániel."

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.