Sport

Labdarúgás: vasárnap Volán - Kecskemét II. a kupában

Labdarúgás: vasárnap Volán - Kecskemét II. a kupában

2009. augusztus 7., péntek
Labdarúgás: vasárnap Volán - Kecskemét II. a kupában

A szintén az NB III Alföld csoportjában szereplő Kecskeméti TE II. gárdáját fogadja vasárnap 17 órakor a 2009/2010. évi labdarúgó magyar kupa főtáblájának első fordulójában a Tisza Volán SC Szeged.

Pihenőt kaptak a szegedi labdarúgók.

Buchholcz Gábor

vezetőedző úgy ítélte meg a szerdai, Battonya elleni vereséget követően, hogy fejben fáradt a társaság, így a csütörtöki edzés után elrejtette az öltözőkulcsot: pénteken és szombaton mindenkinek a feltöltődés, a szórakozás az egyetlen feladata. Egy biztos: nagyot kell javulnia a Volánnak az edzőmeccsen látottakhoz képest, különben nem lesz esélye a Kecskemét II. ellen. A Bács megyeiek az elmúlt szezonban harmadikként végeztek az Alföld csoportban, s most feltehetően hasonló összetételben érkeznek majd Szegedre, ahogy a héten a ligakupában a Vasas ellen

Tomislav Sivic

pályára küldte a KTE-Erecót. Csak érdekességképpen, miheztartás végett ez az alakulat verte 4-3-ra az angyalföldieket:

Lazareanu - Robson, Dvorschák (Nagy V.), Koncz, Schindler - Némedi (Bagi), Cukic (Hegedűs) - Veselic, Rakic, Bertus - Montvai.

De mi foglalkozzunk inkább a Tisza-partiakkal! A csapatkapitány

Mórocz Zsolt

továbbra is sérült, így nem állhat rendelkezésre, ám a Vásárhely elleni jövő szombati bajnokin már minden bizonnyal ő vezeti harcba a kék-feketéket.

Garamvölgyi Bence

és

Pálfi Árpád

az előkészületi mérkőzéseken mutatott teljesítményével viszont bejátszotta magát a kezdő tizenegybe, mely minden valószínűség szerint így néz majd ki vasárnap 17 órakor:

Dongó - Mészáros, Vida, Grünwald,

Garamvölgyi

- Szilágyi,

Pálfi

- Baji R., Huszárik, Végh A. - Beretka.

Hír még az együttes háza tájáról, hogy a magyar kupa 2010/2011-es kiírásának megyei selejtezőjében kőkemény sorsolást kaott a Szeged. Az első fordulóban a megye II-es Hódmezővásárhelyi FC II.-Bercsényi otthonában kell majd kiharcolni a továbbjutást, a győztesre pedig a második körben az Algyő SK vár szeptember 9-én...

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.