Sport

A világ legtehetségesebb centere érkezik Szegedre

A világ legtehetségesebb centere érkezik Szegedre

2009. július 28., kedd
A világ legtehetségesebb centere érkezik Szegedre

Szenzációs igazolásra készül a Szeged Beton férfi vízilabdacsapata. A világ legtehetségesebb centerét igyekszik megszerezni. Az új-zélandi Joseph Kayes-t Kemény Ferenc, a jelenlegi vízilabda szövetségi kapitány, Kemény Dénes édesapja ajánlotta a szegedi klub figyelmébe – tudtuk meg Juhász Györgytől, a Szeged Beton szakosztály-igazgatójától.

Kemény Ferenc

, vízilabdaberkekben csak Fecsó bá, az origo internetes lapnak ezt nyilatkozta az új-zélandi vízilabdás zseniről: „A játék összes összetevőjében az. A mozgáskoordinációban, a méreteiben, a kezében, a lábában, az eszében - mindenben. Egy őstehetség. Meg kell jegyeznem, képzett edzők dolgoznak Új-Zélandon is, ugyanis úgy terjed a sportág mindenhol, mint a lepra… Soha nem látott őstehetség, amilyennek születni kell” – áradozott az elismert szaktekintély a centerről.

Juhász György

elmondta:

Joseph

édesapjával már beszéltek, és megkapták a 19 éves fiatalember összes adatát. „Edzőnk,

Kásás Zoltán

hamarosan megnézi a Kayes-t, hiszen a játékos ott lesz a junior vízilabda-világbajnokságon. De azt hiszem, Fecsó bá szeme sem tévedett még. Akiről ő így áradozik, az tényleg zseni lehet” – nyilatkozta Juhász György. A Szeged Beton tizennégyes kerete Joseph Kayes-szel lenne teljes, hiszen eddig tizenhárman vannak Kásás Zoltán csapatában. Az ügyvezető még hozzátette, az új-zélandi játékos átigazolása augusztus végére válhat valóra.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.