Sport

Büntetőparádé – egygólos Beton-győzelem

Büntetőparádé – egygólos Beton-győzelem

2009. május 16., szombat
Büntetőparádé – egygólos Beton-győzelem

A Szeged Beton OB I-es férfi vízilabdacsapata Pécsen játszott, és 10-9-re nyert. A Szeged négy büntetőt dobhatott, Varga T. mindet belőtte.

A pécsi mérkőzés eredményétől függetlenül a Szeged Beton OB I-es vízilabdacsapata már megszerezte az 5. helyet a bajnokságban és ezzel a LEN-kupában az indulás jogát. Pécsen az első negyedben dőlt el a találkozó, mint az a meccs végén kiderült. Az első nyolc percben egygólos vezetést szerzett a szegedi gárda, és ez elegendő volt a végső győzelemhez. A Beton ebben a negyedben volt, amikor két találattal is vezetett. A következő három játékrész döntetlennel ért véget, a harmadik negyedben nem esett gól. A Szeged a találkozón négy büntetőt dobhatott, és az olimpiai bajnok

Varga Tamás

mindet értékesítette.

OB I-es vízilabda-mérkőzés, az 5-8. helyért: Pécsi VSK - Szeged Beton 9-10 (2-3, 3-3, 0-0, 4-4)

. Pécs, 100 néző. Vezetette: Bátori, Schlosser. PVSK: Gárdonyi - Czigány 1, Heinrich, Bereczki, Kovács 3, Ágner 2, Hangody 1. Csere: Lukács, Bóbis, Surányi, Jakab 1, Krizsán, De Blasio 1. Edző: Ambrus Tamás. Szeged Beton: Németh - Weszelovszky 1, Komlósi, Vejzagics 2, Milos Korolija, Varga T. 4, Török 1. Csere: Mihajlo Korolija 1, Kuncz, Éles, Juhász 1, Molnár, Lehmann. Edző: Kásás Zoltán. Gól - emberelőnyből: 9/3 ill. 6/1. Ötméteresből: 1/0 ill. 4/4.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.