Sport

Szedeák: Szurkolói busz indul Jászberénybe

Szedeák: Szurkolói busz indul Jászberénybe

2009. március 18., szerda
Szedeák: Szurkolói busz indul Jászberénybe

Szurkolói busz indul vasárnap Szegedről Jászberénybe, ahol az SZTE-Szedeák a helyi JKSE ellen küzd a férfi kosárlabda NB I/B Keleti csoport alapszakaszának utolsó körében.

A mérkőzés komoly téttel bír, hiszen a gyengén rajtoló Tisza-parti együttes remek hajrával felkapaszkodott a tabella negyedik helyére, s bejuthat a negyeddöntőbe, amennyiben legyőzi a Jászberényt. A vasárnap 18 órakor kezdődő összecsapáson Nyilaséknak rendkívül sokat segíthet a szegedi tábor is a jászberényi katlanban. A szurkolók szervezett utaztatása céljából különbusz indul vasárnap 15 órakor a Felső Tisza parti stadiontól. A részletekről a

30/4889176-os

telefonszámon lehet érdeklődni. Mivel a Szedeák jászberényi fellépése iránt óriási az érdeklődés, tanácsos minél hamarabb jelentkeznie annak, aki nem akar lemaradni a remek hangulatúnak ígérkező túráról!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.