Sport

Röplabda: Megint nem bírt a Kecskeméttel a HPQ

Röplabda: Megint nem bírt a Kecskeméttel a HPQ

2009. március 10., kedd
Röplabda: Megint nem bírt a Kecskeméttel a HPQ

Újabb vereséget szenvedett a férfi röplabda liga kiemelt csoport keresztjátékában a HPQ-Szeged. Nusser Elemér tanítványai kedden hazai pályán a Kecskeméttel szemben maradtak alul úgy, hogy szettet sem sikerült csípniük.

A Szeged és a Kecskemét hatodszor csapott össze ebben a szezonban, s ötödik alkalommal bizonyultak jobbnak a Bács megyeiek. A magyar kupa negyeddöntőjéből kettős sikerrel mentek tovább, a bajnokságban keresztjátékában is másodszorra verték Csíkosékat, akik az alapszakaszban idegenben tudták egy 3:1-gyel meglepni a riválist, itthon viszont veszítettek. A HPQ számára egyetlen találkozó van hátra a keresztjátékból: március 22-én a Dunaferrt látják vendégül a Tisza-partiak.

A férfi röplabda liga kiemelt csoport keresztjátékában: HPQ-Szeged – KALO-MÉH-Kecskemét 0:3 (-20, -19, -19).

A keresztjáték tabellája:

1. Kométa Kaposvár SE 8 pont (4 győzelem, 0 vereség), 2. KALO-MÉH-Kecskeméti RC 7 pont (3-1), 3. HPQ-Szegedi RSE 6 pont (1-4), 4. Dunaferr SE 3 pont (0-3).

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.