Sport

Cozma-film készül – megfenyegették a producert

Cozma-film készül – megfenyegették a producert

2009. március 12., csütörtök
Cozma-film készül – megfenyegették a producert

„A tragikusan elhunyt veszprémi kézilabdázó, Marian Cozma pályafutásáról forgat dokumentumfilmet Kálomista Gábor, számos magyar film producere" - írta a Magyar Nemzet. Kálomista a film elkészítésének célját így fogalmazta meg: azért készül a film, hogy objektíven bemutassa legendák és mendemondák nélkül a valóságot. A filmproducert többen megfenyegették, miszerint jobb volna, ha nem bolygatná az ügyet - olvasható a vele készült interjúban.

Az ötlet sajnos adott volt azzal, hogy ezt a remek fiatalembert brutálisan leszúrták - mondja

Kálomista Gábor

. A filmproducer szerint „amikor ártatlan külföldi sportolókat le lehet szúrni Magyarországon, majd utána megkezdődhet egy olyan szerecsenmosdatás, amelynek szemtanúi vagyunk, a társadalom azon részének, amely ezzel nem ért egyet, valamilyen felületet kell biztosítani". Kálomista egyébként nagy szurkolója az MKB Veszprém kézilabdacsapatának, és évtizedek óta mély barátságot ápol a klub vezetésével, illetve több játékossal. A teljes írás a

FigyelőNet oldalán

olvasható.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.