Sport

Szegedi atlétasikerek a felnőtt ob-n

Szegedi atlétasikerek a felnőtt ob-n

2009. február 25., szerda
Szegedi atlétasikerek a felnőtt ob-n

Godaish Martin Péter és Lengyel Roland Ferenc, a Szegedi Lelkesedés SK atlétái folytatták nagyszerű szereplésüket: a hétvégén a felnőtt fedett pályás országos bajnokságon elért eredményeikkel hívták föl magukra a szakma figyelmét.

A Magyar Köztársaság 2009. évi felnőtt fedett pályás országos atlétika-bajnokságát szombaton és vasárnap rendezték meg Budapesten, a SYMA-csarnokban. A viadalon rajthoz állt a Szegedi Lelkesedés SK két fiatal tehetsége,

Godaish Martin Péter

(balra)

és

Lengyel Roland

(jobbra)

is.

Fóris László

tanítványai az utóbbi évek legjobb szegedi eredményeit szállították. Godaish 200 méteren 22,09-es időeredménnyel ezüstérmes lett, Lengyel ugyanezen a távon a negyedik helyen végzett 22,33-mal. Godaish szerzett még emellett egy negyedik helyet 400 méteren, ahol 49.13-at futott. Lengyel 60 méteren szerepelt még: az előfutamból 6,92-vel jutott tovább, a döntőben 6,95-tel a nyolcadik helyen zárt. A két sprinter ezen a hétvégén a junior fedett pályás ob-n száll harcba az érmekért ugyancsak a SYMA-csarnokban.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.