Sport

A Röszke ellen sem lassított a Tisza Volán

A Röszke ellen sem lassított a Tisza Volán

2009. február 15., vasárnap
A Röszke ellen sem lassított a Tisza Volán

Hetedik felkészülési mérkőzését is megnyerte a Tisza Volán SC NB III-as labdarúgócsapata. Buchholcz Gábor együttese a Mórahalom elleni szombati sikert követően vasárnap a szintén megyei I. osztályú Röszkét győzte le 5-0-ra a Felső Tisza parton. Szerdán már komolyabb ellenfél következik, az NB II-es Szolnok látogat majd Szegedre.

A Röszke kapusa lázas betegsége miatt nem tudta vállalni a játékot a vasárnapi összecsapáson, így a Volán segítette ki hálóőrrel a vendégeket:

Dongó Dénes

és

Czirják Tamás

mindkét kapuban egy-egy félidőt töltött el... Lassan lendültek játékba a szegediek, huszonöt percig csak keresték a ritmust, utána viszont egyre-másra vezették a szép támadásokat, s alakították ki a helyzeteket, melyek közül már az első félidőben kettőt gólra váltottak. Ha kicsit pontosabb a gárda, még több alkalommal is beköszönhetett volna a "kölcsönportásoknak". A második negyvenöt percben már olajozottabban működött a gépezet, a fáradó Röszke ellen nagy fölénybe kerültek a kék-feketék, akiknél sérülése, illetve betegsége után ismét pályára lépett

Mórocz Zsolt

is. "Még érződött rajtunk a sok munka miatti tompaság, de örülök az újabb győzelemnek, s kíváncsian várom, mire leszünk képesek az erősebb ellenfelekkel szemben" - értékelt a SZEGEDma.hu-nak

Buchholcz Gábor

vezetőedző. A Tisza Volán SC szerdán 17 órától az NB II-es Szolnoki MÁV-ot fogadja edzőmeccsen.

Felkészülési labdarúgó-mérkőzésen: Tisza Volán SC - Röszke 5-0 (2-0).

Gólszerzők:

Füle 3, Drágity, Grünwald.

Tisza Volán SC: Dongó (Czirják) -

Mészáros, Gerebicz,

Grünwald,

Szabó A. - Herczeg, Dargó

(Mórocz) -

Beretka

(Drágity),

Frank, Harmos

- Füle. Vezetőedző: Buchholcz Gábor.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.