Sport

A Nagyszénást is kiütötte a Tisza Volán

A Nagyszénást is kiütötte a Tisza Volán

2009. február 4., szerda
A Nagyszénást is kiütötte a Tisza Volán

Fotók: Gémes Sándor

Harmadik felkészülési mérkőzését is megnyerte a szegedi Tisza Volán SC labdarúgócsapata. Az NB III-as kék-feketék szerda este a Békés megyei Nagyszénást fogadták, s győzték le magabiztosan.

A Békés megyei III. osztály éllovasa volt szerda este a Tisza Volán SC ellenfele. Az NB III-as szegediek érvényesítették a papírformát, s könnyedén fektették két vállra a látogatókat, akiknek fiatal, technikás együttese kellemes meglepetést okozott ügyes játékával. A Volánnál

Buchholcz Gábor

vezetőedző a két félidőben két különböző tizenegyet küldött a pályára. A mester elégedett volt az akarattal, a játékkal viszont már kevésbé, de mint azt a SZEGEDma.hu-nak elmondta, a felkészülés ezen fázisában ez teljesen természetes. "Komoly terhelést kaptak a labdarúgóink az utóbbi napokban, így érthető, hogy a fáradtság jelei mutatkoztak a társaságon, s az utolsó passzokba sok hiba csúszott. Ha tompábban is futballoztunk, mint korábban, örülök, hogy mindenki próbálta betartani az utasításokat, melyekkel megbíztam. Van még időnk a márciusi bajnoki rajtig, addigra majd frissebbek leszünk. A következő egy-két találkozón még mindenkinek lehetőséget adok, aztán szeretném kialakítani a szűkebb keretet, melynek tagjaira tavasszal építhetünk. Aki komolyan gondolja, hogy tesz a szegedi labdarúgásért, arra maximálisan számítok, aki viszont nem veszi eléggé komolyan az edzéseket, az könnyen lemorzsolódhat - szerencsére ez a fajta hozzáállás nem nagyon jellemző a játékosainkra. Úgy érzem, az új fiúk érkezése a régiekre is jó hatással volt.

Füle Matyi

nagy erősítés lehet elöl, személyében

Kazi Laci

igazi vetélytársat kapott - s mintha újjá is született volna.

Szabó Tamás

is kiváló focista, de még némi erőnléti problémával küzd.

Búzási Péter

nagy teherbírású játékos, aki mindkét oldalon bevethető, s

Harmos Zsolt

is igyekszik, hogy rendben visszailleszkedjen" - nyilatkozta a SZEGEDma.hu-nak a Tisza-parti vezetőedző. Néhány hiányzója is akad a kék-fekete együttesnek ezekben a napokban.

Mórocz Zsolt

csapatkapitány lágyéksérüléssel bajlódik, futóedzéseket végez,

Bárdosi Nándornak

a térde fáj,

Garamvölgyi Bence

és

Gerebicz Attila

beteg volt, előbbi már játszhatott, utóbbi a hétvégére lesz bevethető,

Barna Dávid

pedig a jövő héten kezdhet biciklizni.

Vida Gergely, Szabó Attila

és

Herczeg Gábor

kötelező iskolai sítáborban vesznek részt, ők is jövő héten csatlakoznak majd társaikhoz.

Felkészülési labdarúgó-mérkőzésen: Tisza Volán SC – Nagyszénás 7-2 (3-0).

Tisza Volán SC:

1. félidő:

Dongó – Mészáros, Udvari, Grünwald,

Búzási –

Szilágyi, Török – Baji R., Huszárik,

Harmos – Kazi. 2. félidő:

Vasas

– Garamvölgyi,

Dargó,

Grünwald –

Beretka, Szlobodnyik, Frank, Drágity

Vágó A.,

Füle, Szabó T. Vezetőedző: Buchholcz Gábor. A szegedi gólszerzők: Beretka 2, Füle 2, Harmos, Udvari, Kazi. A Tisza Volánt legközelebb

szombaton 15 órakor

láthatják a szurkolók, a kék-feketék akkor a

Kiszombor együttesével

mérkőznek.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.