Sport

A Kazannyal elődöntőzhet a Szeged Beton VE

A Kazannyal elődöntőzhet a Szeged Beton VE

2009. február 9., hétfő
A Kazannyal elődöntőzhet a Szeged Beton VE

A Szeged az orosz Szintez Kazanyt kapta ellenfélül a férfi vízilabda LEN Kupa elődöntőjében – derült ki kontinentális szövetség (LEN) római központjában hétfőn rendezett sorsolásán.

Az orosz rivális egy nappal korábban, a negyeddöntős visszavágón a másik magyar együttest, a Honvédot búcsúztatta úgy, hogy a tatárföldi csapat egygólos sikere után a Kőér utcában döntetlenre végzett a „dominós” alakulattal. A Honvédhoz hasonlatosan a Szeged is balszerencsésnek vallhatja magát, hiszen a kupa legerősebb legénységével kerül szembe, amely 2007-ben megnyerte a második számú európai pólós sorozatot. A magyar csapat idegenben kezd február 25-én, 28-án vagy március 1-jén, a visszavágó lehetséges időpontja március 21. vagy 22. A LEN Kupa másik elődöntőjét a görög Panioniosz vívja a spanyol CN Barcelonával.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.