Sport

Az FK 1899 Szeged évzárója Újszegeden

Az FK 1899 Szeged évzárója Újszegeden

2008. december 21., vasárnap
Az FK 1899 Szeged évzárója Újszegeden

Fotók: Gémes Sándor

Vidám hangulatú évzáró beszélgetéssel értékelte a kék-fekete szurkolók csapata, az FK 1899 Szeged az elmúlt évet szombaton este. Az újszegedi Törpe Kocsmában az FK játékos kerete, szurkolók, szimpatizánsok, közel ötvenen vitatták meg a feljutás esélyeit, a szegedi foci jövőjét és más, hasonló fontosságú közéleti problémákat. A csapat megtisztelte a SZEGEDma.hu.-t, és meghívta az eseményre (és egy-két pohár nedűre).

Az osztályváltásra készülő kék-feketék a megye harmadik ligájában a 2008/2009-es idény első felének tapasztalatairól is beszélgettek, majd mire összegyűlt a mintegy félszáz „fociőrült" az immáron közhasznúvá vált egyesület elnöke,

Havas Péter

mondott a vezetőség nevében is néhány szót.

Hajrá Szeged, gyerünk kék-feketék!

Miután az elnök az egyesület munkájában kiemelkedően tevékenykedő személyeknek -

Kovács "Sese" Gergő, Keresztűri János, Becsey György, Lángi Alajos, Boczka „Kahib" Károly

- megköszönte az eddigi segítséget, konkrét számokban is éreztette a 2008-as esztendő eredményeit. Az éves költségvetés közel kétmillió forint volt, amit szponzori segítséggel, tagdíjakkal és pályázatokkal sikerült null szaldóra kihozni, sőt némi többletet is felé tudott mutatni az FK.

Hüvős Gábor,

edző a szakmai munkáról beszélt az elnök szavait követően. Véleménye szerint a csapat teljesítménye javuló teljesítményt mutat, hiszen 2008-ban 14 győzelmet, hat döntetlent és négy vereséget értek el a Tisza-partiak 56 rúgott góllal, ami majdnem 65%-os teljesítmény. A szakember kiemelte, hogy a feljutáshoz még jobb teljesítményre van szükség, és nem engedhető meg az a könnyelmű játék, ami miatt bizony az idén több pontot is hullajtottak. A verbális edzői dorgálást azonban optimista szavak követtek, majd mikor felhangzott a „Hajrá Szeged, gyerünk kék-feketék" rigmus, szinte már kézzel foghatóvá vált, hogy mit jelenthet

Minarik Ede

örökbecsű mondata: kell egy csapat. Az

FK 1899 Szeged

a következő számlaszámra várja a felajánlásokat: CIB Bank Zrt. 11100403-18475166-36000001

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.