Sport

Továbbra is hibátlan a Szeviép-Szeged

Továbbra is hibátlan a Szeviép-Szeged

2008. november 20., csütörtök
Továbbra is hibátlan a Szeviép-Szeged

Fotók: Gémes Sándor

A női kosárlabda Európa-kupa D csoportjának ötödik köre után is hibátlan a Szeviép-Szeged, de a Tisza-parti lányokat nagyon megizzasztották a győriek. A kis különbségű győzelem is rendkívül értékes azonban, hiszen már csak egy lépés - a Solna Viking elleni hazai meccs - van hátra ahhoz, hogy a Szeviép 6/0-s mutatóval zárja a csoportkört.

A vártnál talán kissé nehezebben bánt el a Szeviép a Győrrel - az ősz folyamán immár harmadszor -, hiszen ezúttal az utolsó negyedbeli remek játéknak köszönhetően lett meg végül a győzelem. Persze itt a csoportkörben ez is annyit ér, mint egy 30 pontos siker... A Tisza-parti lányok öt győzelemmel vezetik a kvartettet, s ha jövő héten a Solna Vikings sem bújik ki a bőréből, akkor hibátlan teljesítménnyel várhatná a Szeviép az egyenes kieséses szakaszt. Az összecsapáshoz kapcsolódva a Szeviép-Szeged és a Szegedi Kortárs Balett vezetősége bejelentette: célul tűzték ki az eddiginél jóval szorosabb együttműködést, a kultúra és a sport megismertetését a fiatalokkal, illetve a közös jótékonykodást. Az első akciót a Szegedi Gyermekszívek Gyógyulásáért Alapítvány megsegítésére kezdik el.

A női kosárlabda Európa-kupa D csoport 5. fordulójában: Szeviép-Szeged – SEAT Foton Győr 70-66 (26-23, 19-14, 10-21, 15-8).

Szeged:

Németh 5/3, Fürész 11/3, Almind 14, Tomova 8, Zserzserunova 17.

Csere:

Szakács 11/6, Vincze 2, Russai, Laczi 2.

Edző:

Donkó Orsolya.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.