Sport

Ezrek robogtak a Pick-futáson – galéria!

Ezrek robogtak a Pick-futáson – galéria!

2008. szeptember 28., vasárnap
Ezrek robogtak a Pick-futáson – galéria!

Fotók: Gémes Sándor

Mintegy háromezren vettek részt szombaton az immár nyolcadik alkalommal megrendezett Pick utcai futófesztiválon. Kicsik és nagyok, amatőrök és profik, családok és egyéni indulók, gyorsak és kevésbé lendületesek együtt futottak, együtt népszerűsítették az egészséges életmódot.

A Szegedi Sport és Fürdők Kft. által megrendezett Pick utcai futófesztiválon 6, 3,5 és 1,5 kilométeres távok várták a sportolás, a mozgás, a futás szegedi szerelmeseit. A Dóm tér – Kárász utca – Tisza Lajos körút – rakpart útvonalon haladt a fehér egyenpólóba burkolózott karaván. A felnőttekre és az igazolt versenyzőkre várt a leghosszabb táv, a 6 kilométeres, az amatőrök 3,5 kilométeren át birkóztak izmaikkal és a flaszterrel, míg a családok akár kéz a kézben mozoghatták le az 1,5 kilométert. A versenyt egyéb kiegészítő programok – egészségfelmérés, véradás, a Pavane zászlóforgatók és az X-TREME hiphop produkciója, valamint a Borisz-Bike kerékpáros-bemutató – is színesítették. A névadó főszponzor a Pick Szeged Zrt volt.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.